Latest posts

Γυναικεία κοσμήματα Vs Ανδρικά κοσμήματα





Κοσμήματα και γυναίκες είναι πραγματικά δύο λέξεις που δεν χωρίζονται. Σκέφτεσαι τα κοσμήματα και το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί ο κόσμος είναι οι γυναίκες. Παρόλο που τα ανδρικά κοσμήματα υπάρχουν για αρκετό καιρό για να κλονίσουν την οικειότητα μεταξύ γυναικών και κοσμημάτων, οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να συνδέουν το κόσμημα με τις γυναίκες. Δεν μπορεί να βοηθήσει μιας και το ίδιο το κόσμημα θεωρείται, σε μεγάλο βαθμό, ως φόρτε των γυναικών.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ύπαρξη ανδρικού κοσμήματος αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στη βιομηχανία κοσμήματος. Μέρα με τη μέρα, τα ανδρικά κοσμήματα ενισχύουν ασταμάτητα τη θέση τους στον κλάδο.

Η πιο εύκολη διαφορά μεταξύ των ανδρικών κοσμημάτων και των γυναικείων κοσμημάτων είναι η εμφάνισή τους. Τα γυναικεία κοσμήματα είναι θηλυκά, ευάλωτα στην όψη, χαρούμενα, όλα χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν το πώς πρέπει βασικά να είναι οι γυναίκες. Ενώ τα ανδρικά κοσμήματα έχουν πιο δυνατή όψη.

Μπορείτε επίσης να εντοπίσετε τη διαφορά από τις επιλογές που προσφέρουν τα κοσμήματα. Συνήθως, τα ανδρικά κοσμήματα έχουν λιγότερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων από τα γυναικεία. Υπάρχουν επίσης λιγότερες κατηγορίες για άνδρες. Όταν οι γυναίκες μπορούν να επιλέξουν από δαχτυλίδια έως καρφίτσες ή σκουλαρίκια, οι επιλογές για τους άνδρες περιορίζονται σε δαχτυλίδια, μανικετόκουμπα ή βραχιόλια. Αν και στις μέρες μας, μην φοβάστε, ότι διάφορες εταιρείες έχουν εφεύρει τρόπους για να δημιουργήσουν περισσότερες εναλλακτικές για τους άνδρες! Ως παράδειγμα σκουλαρίκια ή κολιέ που θα δώσουν στους άνδρες τολμηρή και αντρική εμφάνιση.

Τα κοσμήματα δεν περιορίζονται πλέον στις γυναίκες. στις μέρες μας μπορούμε να δούμε άντρες να φορούν κοσμήματα τόσο συχνά όσο βλέπουμε γυναίκες. Εκτός από την κομπλιμέντα για το στυλ, οι περισσότεροι άνδρες φορούν κοσμήματα ως σύμβολο του πλούτου, της θέσης, της προσωπικότητας και της κοινότητας. Οι περισσότεροι λιανοπωλητές έχουν πλέον χωρίσει τα τμήματα κοσμημάτων για άνδρες και γυναίκες.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από μοντέρνα και αριστοκρατικά ασημένια κοσμήματα που μπορούν να φορέσουν οι άντρες για να αντιπροσωπεύσουν την περηφάνια τους. Για να τονίσουν την εμφάνισή τους, προτιμώνται κάποια κοσμήματα όπως μανικετόκουμπα ή ρολόγια. Ωστόσο, οι άνδρες μπορούν επίσης να διαδώσουν τις επιλογές τους πηγαίνοντας με κίτρινο χρυσό ή κρύσταλλα Swarovski. Πολλοί διάσημοι άνδρες φορούν τολμηρά, λαμπερά και εντυπωσιακά κοσμήματα.

Τα περισσότερα από τα στυλ βραχιολιών ή κολιέ που χρησιμοποιούν οι άνδρες είναι casual και φθηνά. Τα λαστιχάκια είναι δημοφιλή μεταξύ των εφήβων, ενώ οι μεγαλύτεροι, πιο αριστοκρατικοί επιχειρηματίες θα προτιμούν τα μανικετόκουμπα για το  σακάκι του κοστουμιού ασημένια ανδρικά δαχτυλίδια ή βραχιόλια με ασημένια αλυσίδα για να δώσουν μια πιο κομψή εμφάνιση.

Πρόσφατα τα σκουλαρίκια είναι τεράστια τάση για τους άντρες που θέλουν να πάνε πιο τολμηροί με τα piercing. Ένας πιο απλός τύπος ανδρών θα επιλέξει απλά καρφιά ή μονά σκουλαρίκια με διαμάντια. Τα σκουλαρίκια μπορούν να δώσουν στους άντρες μεγάλο αντίκτυπο χωρίς να φαίνονται «υπερβολικά».

Τα δαχτυλίδια ήταν επίσης πολύ δημοφιλή. Οι άντρες δεν φορούν μόνο δαχτυλίδια ως ένδειξη γάμου ή αρραβώνα, αλλά έχουν γίνει πλέον μια δήλωση μόδας. Οι περισσότεροι άντρες θα φοράνε απλά δαχτυλίδια με απλά σχέδια, αλλά αυτό δεν κάνει τα πιο εντυπωσιακά είδη ασυνήθιστα. Σε όσους αρέσει το γοτθικό στυλ θα επιλέξουν δαχτυλίδια με νεκροκεφαλές κ.λπ. Επίσης, μερικές φορές δείχνουν την εκτίμησή τους στα διαμάντια φορώντας διαμαντένια δαχτυλίδια που φαίνονται ανδρικά και αναδεικνύουν την προσωπικότητά τους.

Για τους άντρες λοιπόν που θέλουν να δείχνουν πιο ελκυστικοί, τα κοσμήματα είναι μια από τις επιλογές σας! Διακοσμήστε την αντρική και κομψή σιλουέτα σας με ανδρικά κοσμήματα που θα αναδείξουν τα δυνατά σας χαρακτηριστικά.

Στα γυναικεία κοσμήματα, θα μπορείτε επίσης να βρείτε διάφορους πολύχρωμους πολύτιμους λίθους, ενώ  πολύτιμους λίθους δύσκολα θα βρείτε σε ανδρικά κοσμήματα.

Συμπερασματικά, ολόκληρη η εμφάνιση του κοσμήματος πρέπει να ταιριάζει στις διαφορετικές προσωπικότητες που διαθέτουν οι άνδρες και οι γυναίκες αντίστοιχα.


Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: