Πολιτική αποστολής

 Όροι και προϋποθέσεις παράδοσης

Η VisionGold προσφέρει δωρεάν αποστολή σε όλες τις παραγγελίες ανω των 50 ευρώ στήν Ελλάδα. Για να κάνετε την αγοραστική σας εμπειρία στή VisionGold όσο το δυνατόν πιο άσκοπη, προσφέρουμε επίσης δωρεάν αποστολή επιστροφής για όλες τις παραγγελίες από Ελλάδα!

Για την αποστολή στο εξωτερικό Υπάρχουν δύο διαθέσιμες επιλογές
1) Αποστολη express με την ACS( Με δυνατότητα εντοπισμού του δέματος και παράδοση 4-5 ημερών)
2)Αποστολή σαν απλό ταχυδρομείο με την ACS( χωρίς τη δυνατότητα εντοπισμού και παράδοση 12-15 ημερών)

Επειδή τα περισσότερα προϊόντα παραγγέλνουμε, ο χρόνος από την παραγγελία έως την παράδοση ποικίλει ανάλογα με το παραγγελθέν είδος. Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσω τής ACS και προγραμματίζονται να φτάσουν την ή πριν την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης που αναφέρεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας. Ορισμένες παραγγελίες ενδέχεται να φθάνουν νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, εφόσον είναι έτοιμες. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις παραδοθεί η παραγγελία σας.

ΣτηνVisionGold, μοιραστήκαμε με τις αξέχαστες αναμνήσεις χιλιάδων πελατών μας και αντιλαμβανόμαστε ότι τα κοσμήματα δίδονται συχνά για ειδικές περιπτώσεις έκπληξης,οπως οι γιορτές,τα γενέθλια  η επέτειος γάμου. Ενημερώστε μας για το τι μπορούμε να κάνουμε για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε την έκπληξή σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την προστασία σας, η VisionGold πάντα:

    Ασφαλίζει και καταγράφει όλα τα στοιχεία για την πλήρη αξία τους.
    Απαιτεί όλες οι παραδόσεις να γίνονται μόνο σε φυσική διεύθυνση επιχείρησης ή διεύθυνση κατοικίας.
    

Η VisionGold  δεσμεύεται για την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις παράδοσης λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, καθυστερήσεων αερομεταφορέων ή εσφαλμένων διευθύνσεων είναι πέραν του ελέγχου μας. Μια εναλλακτική μέθοδος αποστολής μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν κρίνεται κατάλληλο για την επίτευξη του προορισμού προορισμού σας και της ημερομηνίας παράδοσης. Σε μια σπάνια περίπτωση κατά την οποία η παραγγελία σας έχει αλλοιωθεί ή χαθεί κατά την αποστολή, πρέπει να αναφέρετε αυτό στην VisionGold εντός 5 ημερών από τη λήψη του αριθμού παρακολούθησής σας.

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: