Latest posts

Men's Accessories ..... For Women !!!

Ανδρικά αξεσουάρ..... Για γυναίκες!!!


Γκόθικ αξεσουάρ για τις φιλενάδες σας- θα ξετρελαθούν μαζί τους

 Παρόλο που στη VisionGold έχουμε αρκετά Gothic δαχτυλίδια για άνδρες αρκετά από αυτά Όμως είναι  unisex ελκυστικά για τις κυρίες. Συγκεκριμένα σε όσους αρέσουν το γοτθικό στυλ στα κοσμήματα εδώ θα βρουν αρκετά που μπορούν να φορεθούν και από άντρες και από γυναίκες!!!

 Gothic δαχτυλίδια
  Ένα δαχτυλίδι είναι το πιο ευκολοφόρετο και δημοφιλές αξεσουάρ μόδας τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Θα γίνει ενα υπέροχο κόσμημα στο χέρι ενός  άνδρα και θα προσθέσει μεγαλοπρέπεια και στυλ στην εμφάνιση μιας κυρίας. Έχουμε δώσει τον καλύτερο μας εαυτό για να φιλοτεχνήσει μες στο εργαστήριό μας μοναδικής ποιότητας χειροποίητα δαχτυλίδια που έχουν επιμεληθεί και την τελευταία λεπτομέρεια ώστε να παραλαμβάνετε τα καλύτερα δαχτυλίδια και να καλύψουμε την ανάγκη κάθε ατόμου θέλει να ολοκληρώσει το στυλ του με ένα  gothic δαχτυλίδι από τη συλλογή μας. Σε αυτό το  gothic δαχτυλίδι νύχι αντανακλούμε την αγάπη για τους δράκους η οποία έχει μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη μέσα από διάφορες σειρές όπως το Game of Thrones. Το δαχτυλίδι μεταφέρει την ουσία ενός δράκου,τις δυνάμεις του, τη δύναμη της άγριας φύσης και της ομορφιάς  της!!! Αυτά τα υπέροχα πλάσματα κοροϊδεύουν και παρουσιάζουν Αλλά μερικές φορές φέρουν το χάος την καταστροφή και το θάνατο με τη φλεγόμενη ανάσα τους και τους ανελέητους κυνόδοντες και τα αιχμηρά τους νύχια!!! Εάν κάτι από τα παραπάνω σας αντιπροσωπεύει και σας ενθουσιάζει τότε αυτό το δαχτυλίδι είναι το ιδανικό για εσάς..... Κάντε το δικό σας

Χριστιανικά δαχτυλίδια-δαχτυλίδια με αγίους
 Μία άλλη επιλογή για τα δάχτυλά σας είναι η μοναδική μας σειρά Με δαχτυλίδια με αγίους και χριστιανικά σύμβολα!!!! Φορώντας ένα τέτοιο δαχτυλίδι εκτός από Ένα ιδιαίτερο και μοναδικό αξεσουάρ μόδας έχετε κάνει δικό σας και ένα δαχτυλίδι σύμβολο και δήλωση της πίστης σας!!!! Με απαράμιλλη λεπτομέρεια  τα χριστιανικά δαχτυλίδια  που δημιουργούμε στην VisionGold  θα σας ενθουσιάσουν και θα τα αγαπήσετε. Είναι σχεδιασμένα με τέλειες αναλογίες ώστε όταν το φοράτε στο δάχτυλό σας να αισθάνεστε ότι φοράτε ένα στιβαρό ασημένιο δαχτυλίδι και όχι ένα ψεύτικο πράγμα σαν μόνο στόχο εχει το εύκολο κέρδος ...  Κάντε online τις αγορές σας και αποκτήστε ένα μοναδικό εκκλησιαστικό δαχτυλίδι που μπορεί να φορεθεί άνετα και από γυναίκες και με αυτό τον τρόπο απογειώστε στα ύψη το στυλ σας

 Βραχιόλι με σταυρούς...θα το λατρέψει
 Ένα υπέροχο χειροποίητο  βραχιόλι αρκετά φαρδύ που θα κάνει τη διαφορά την εμφάνισή σας απογειώνοντας το στυλ σας!!! Μπορεί να φορεθεί άνετα και από μία γυναίκα που της αρέσουν τα φαρδιά βραχιόλια και Άλλωστε είναι ένα παραδοσιακό Βυζαντινό κόσμημα όπου εναλλάσσονται τα μοτίβα με τους Σταυρούς και τα περίτεχνα καραβολάκια.  Διαθέτει κούμπωμα ασφαλείας που ανοίγει πατώντας  δεξιά και αριστερά τα δύο κουμπιά που έχει στο κούμπωμα έτσι ώστε να κλείνει και να ανοίγει με απόλυτη ασφάλεια..... Δεν θα βρείτε πολλά κοσμήματα με αυτού του είδους το κούμπωμα και αυτά που θα βρείτε θα κοστίζουν αρκετές χιλιάδες ευρω

 Μενταγιόν λύκος.... Ιδανικό  Και για εκείνη
 Αυτό το μενταγιόν με τη ζωντανή αναπαράσταση ενός λύκου αποτυπώνοντας όλες τις λεπτομέρειες σε ένα υπέροχο κόσμημα με ιδιαίτερο συμβολισμό. Ο λύκος από τα Αρχαία χρόνια είναι ένα ζώο που συμβολίζει τη δύναμη και την Ελευθερία. Η δύναμη του λύκου διχνει έντονα την όρεξη για Ελευθερία και ζωντανή ζωή καθοδηγούμενη από αρχέγονα ένστικτα. Φορώντας ένα μενταγιόν με λύκο σίγουρα εκδηλώνεται την παρουσία του σαν οδηγός της ζωής σας, θα μπορούσε να είναι μία κλήση για να ζήσετε τη ζωή σας πιο ελεύθερα και να φέρετε  την ένταση του πάθους στην καθημερινή σας ζωή!!! Διατηρήστε το πνεύμα του ζωντανό και εμπιστευτείτε τα ένστικτά σας  για να βρείτε τον τρόπο ζωής που σας ταιριάζει καλύτερα. Το συγκεκριμένο κόσμημα προσφέρουμε με δερμάτινο κορδόνι αλλά κατόπιν παραγγελίας μπορούμε να σας το φτιάξουμε και με αλυσίδα  ώστε να καλύπτουμε όλα τα στυλ!!!


 Ανδρικό δαχτυλίδι  με πέτρα και νεκροκεφαλές.... Θα το αγαπήσει
 Ένα ιδιαίτερο  ανδρικό δαχτυλίδι που όμως Φανταστείτε το στο χέρι της αγαπημένης σας!!! Θα απογειωθεί το στυλ της καθιστώντας αυτό το δαχτυλίδι το αγαπημένο της. Οι νεκροκεφαλές γενικά είναι σύμβολα των μηχανόβιων Για αρκετές δεκαετίες... Βέβαια όλο και πιο συχνά συναντάμε τις νεκροκεφαλές στα τατουάζ, σε ρούχα και σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας Μόλις τις διαφορετικές παραλλαγές η νεκροκεφαλή διαφέρουν μεταξύ τους αλλά είναι σήμα κατατεθέν ενός συγκεκριμένου lifestyle. Στις νεκροκεφαλές έχουν δοθεί ισχυρή θρησκευτική συνειρμοί σε πολλές κουλτούρες. Αυτό ισχύει για δύο από τις μεγαλύτερες θρησκείες της ανατολής τον ινδουισμό και τον βουδισμό. Στην πραγματικότητα οι νεκροκεφαλές  είναι σύμβολα τόσο σημαντικά που έχουν εντοπιστεί μέχρι την αυγή  του ινδουιστικού πολιτισμού!!! Στην αρχαία Ινδία οι νεκροκεφαλές  κοσμούσαν τη θεά και τους θεούς ως βραχιόλια ή περιδέραια, αποκαλύπτοντας την ικανότητά τους. Για παράδειγμα, η Nataraja, μια ενσάρκωση του Shiva, χορεύει το χορό της δημιουργίας με ένα κολιέ κρανίων. Αυτός ταυτίζεται με τη γιρλάντα των νεκροκεφαλώνν γύρω από το λαιμό του ως το πέρασμα όλων των όντων, μαζί με το χρόνο.
Για τον Ινδουιστή, αυτό είναι πραγματικά μια φυσική εξέλιξη της ύπαρξης. όλα πάνε κυκλικά. Η ζωή και ο θάνατος αποτελούν μέρος του παιχνιδιού και υιοθετούνται - δεν αντιστάθηκαν ποτέ.
Αν και η αναπαράσταση των νεκροκεφαλών στον Ινδουισμό είναι απλή, ο Βουδισμός και ο Θιβετιανός Βουδισμός πάνε λίγο πιο βαθιά. Σε σύγκριση με τον Ινδουισμό, τα κρανία απεικονίζονται ως κολιέ γύρω από μια θεότητα. Ονομάζονται munda malas. Αντί να αντιπροσωπεύει μείωση ή θάνατο, σημαίνει τη βουδιστική έννοια του κενού.
Στον Βουδισμό, η κενότητα θεωρείται ως η ποιότητα αυτού του κόσμου. Αυτό σημαίνει συνήθως ότι δεν έχει χαρακτήρα από μόνο του. Ουσιαστικά λέει ότι όλες οι περιπτώσεις είναι αμερόληπτες - αλλά επιλέγουμε να τις μεγεθύνουμε.


Ανδρικό δαχτυλίδι κόσμημα....Θα της αρέσει
Ιδιαίτερο ανδρικό δαχτυλίδι με μαύρη ή κόκκινη πέτρα το οποίο εκτοξεύει στυλ στα ύψη!!!! Αρέσει πάρα πολύ στις γυναίκες και μας το έχουν παραγγείλει πάρα πολλές φορώντας το ως σεβαλιέ δαχτυλίδι αλλά και ως κανονικό.  Μπορείτε να το χαρίσετε άφοβα στη φίλη σας Εάν της αρέσουν τα tribal δαχτυλίδια.... Θα σας ευγνωμονεί και ιδίως εάν έχει και τατουάζ το στυλ της πραγματικά θα απογειωθεί. Σημασία δεν έχουν οι ταμπέλες ανδρικό δαχτυλίδι- γυναικείο δαχτυλίδι αλλά το τι αρέσει και τι πηγαίνει στον καθένα και στην καθεμία, Άλλωστε πριν κάποια χρόνια ήταν αδιανόητο ένας άντρας να φοράει σκουλαρίκι, τώρα... Είναι?

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: