Latest posts

Τι κοσμήματα να φορέσετε με ένα νυφικό φόρεμα με έναν ώμο


Τα  φορέματα με έναν ώμο είναι δημοφιλή, ειδικά για φορέματα χορού και νυφικά. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση μπορεί να είναι αρκετά κομψή και λεπτή. Ωστόσο, παρά την ομορφιά αυτού του στυλ φορέματος, είναι δύσκολο να το προσαρμόσετε. Μάλιστα, ορισμένα περιοδικά μόδας συνιστούν να μην φοράτε κολιέ με αυτά τα φορέματα. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τη fashionista που αγαπά τα κοσμήματα. Γιατί είναι τόσο δύσκολο να αξεσουάρ στο φόρεμα; Η λαιμόκοψη ανεβαίνει ψηλότερα στην πλευρά του μανικιού του φορέματος. Αυτό δυσκολεύει την επιλογή κολιέ που απλώνονται σωστά χωρίς να χάνονται στο ύφασμα του φορέματος.
Ιδέες για κοσμήματα με φόρεμα με έναν ώμο

Ορισμένοι τύποι κοσμημάτων αναδεικνύουν την ομορφιά του στυλ φορέματος ενός ώμου. Υπάρχουν πολλές επιλογές, τουλάχιστον μία από τις οποίες είναι βέβαιο ότι ταιριάζει στο δικό σας προσωπικό στυλ. Ενώ η τυπική, κλασική συμβουλή είναι να μην φοράτε καθόλου κολιέ με φορέματα με έναν ώμο, οι κανόνες δημιουργήθηκαν για να παραβιάζονται και υπάρχουν μερικά στυλ κολιέ που συνδυάζονται καλά με ένα φόρεμα με έναν ώμο.
Περιδέραιο τσόκερ

Ένα τσόκερ απλώνεται κοντά στο λαιμό χωρίς να παρεμβαίνει σε μια λοξή λαιμόκοψη. Ένα choker λειτουργεί καλά με λεπτό λαιμό και φέρνει την προσοχή στο πρόσωπο. Όσες έχουν πιο κοντό λαιμό μπορούν ακόμα να φορέσουν τσόκερ, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, το τσόκερ θα πρέπει να είναι αρκετά λεπτό.
Y Κολιέ

Η δομή του κολιέ Y με μια κρεμαστό στη μέση σας επιτρέπει να φορέσετε ένα λεπτό στυλ κολιέ χωρίς να το χάσετε στο υλικό του φορέματος. Αυτά θα λειτουργήσουν καλύτερα εάν το ίδιο το ύφασμα του φορέματος είναι λείο και δεν στολίζεται με δαντέλα, πολύτιμους λίθους ή πούλιες.
Lariat  Κολιέ

Το μεγάλο μήκος ενός Lariat σάς επιτρέπει να το τυλίξετε πολλές φορές και να το κουμπώσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.Τα Lariat μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα με φορέματα με έναν ώμο με χαμηλές πλάτες, καθώς μέρος του κολιέ μπορεί να απλώνεται στη γυμνή πλάτη.
Μακρύ κολιέ

Ένα μακρύ κολιέ λειτουργεί γενικά με ένα φόρεμα με έναν ώμο επειδή κρέμεται αρκετά χαμηλά ώστε να εμφανίζεται χωρίς να χάνεται στο υλικό του φορέματος. Μπορείτε να κάνετε διπλή θηλιά σε ένα μακρύ κολιέ για να κάνετε το κόσμημα πιο εμφανές και να συντομεύσετε το μήκος.
γυναίκα που φοράει φόρεμα με έναν ώμο με κοσμήματα
Βραχιόλι μπράτσου

Επιλέξτε ένα Βραχιόλι μπράτσου στο χέρι για μια εξωτική εμφάνιση.Το Βραχιόλι μπράτσου φοριέται καλύτερα στην πλευρά με γυμνό  ώμο  για ένα φόρεμα που έχει οποιοδήποτε μανίκι στην πλευρά του ώμου. Για αμάνικα φορέματα με έναν ώμο, μπορεί να φορεθεί σε όποια πλευρά σας φαίνεται πιο ελκυστική.
Καρφωτά Σκουλαρίκια

Τα Καρφωτά σκουλαρίκια  ταιριάζουν με μια απλή, κομψή εμφάνιση. Σκεφτείτε Σκουλαρίκια με διαμάντια ή πολύτιμους λίθους ή απλά χρυσά ή ασημένια κουμπιά.
Κρεμαστά σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια μπορεί να είναι πιο κατάλληλα σαν περίτεχνα αξεσουάρ κοσμημάτων. Τα μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια τραβούν την προσοχή στο λαιμό καθώς και στο πρόσωπο.
γυναίκα που φορά κρεμαστά σκουλαρίκια
Πρόσθετες συμβουλές για το κόσμημα

Φορέστε δαχτυλίδια και βραχιόλια, αν θέλετε. Ωστόσο, μην συνδυάζετε ένα βραχιόλι στον καρπό με ενα Βραχιόλι μπράτσου στο ίδιο χέρι. Πραγματικά δεν θέλετε να το παρακάνετε με τα κοσμήματα γενικά όταν φοράτε ένα φόρεμα με έναν ώμο. Το λιγότερο είναι το περισσότερο. Επιλέξτε μία ή δύο από αυτές τις προτεινόμενες επιλογές κοσμημάτων για έναν τέλειο συνδυασμό πολυπλοκότητας και του δικού σας προσωπικού στυλ.
Τι να μην φορέσετε

Λόγω της λοξής λαιμόκοψης και του μονό μανίκι ενός φορέματος με έναν ώμο, θέλετε να αποφύγετε ορισμένους τύπους κοσμημάτων .

    Μενταγιόν και ευαίσθητα κολιέ σε λεπτές αλυσίδες: Τα μενταγιόν και τα ευαίσθητα κολιέ θα ακουμπούν στο ύφασμα του φορέματος και δεν θα φαίνονται στη λοξή λαιμόκοψη. Αυτοί οι τύποι κολιέ μπορεί να πέσουν κάτω από τη λαιμόκοψη του φορέματος καθώς κινείστε.
    Κολιέ μεσαίου μήκους: Κολιέ μεσαίου μήκους που μόλις και μετά βίας καλύπτουν τη λαιμόκοψη του φορέματος φαίνονται δυσανάλογα και μπορεί να καταλήξουν να πέφτουν κάτω από το ύφασμα του φορέματος.
    Ογκώδη κολιέ και σκουλαρίκια: Τα χοντρά κολιέ και τα σκουλαρίκια μπορεί να έρχονται σε σύγκρουση με την κομψότητα του φορέματος.
    Ξύλινα κολιέ: Πολλά ξύλινα κολιέ είναι πολύ casual για φορέματα με ένα μανίκι.
    Λανθασμένη τοποθέτηση Βραχιόλι μπράτσου: Μη φοράτε βραχιόλια για τα μπράτσα πάνω από το μανίκι. Δεν θα ακουμπήσει σωστά στον βραχίονα και θα κάνει το υλικό να συσσωρευτεί.

Συνιστώμενες πολύτιμες πέτρες και υλικά

Σχεδόν κάθε υλικό πολύτιμων λίθων και κοσμημάτων λειτουργεί εάν συμπληρώνει το χρώμα και το στυλ του φορέματός σας.

    Μαργαριτάρια: Τα κλασικά μαργαριτάρια λειτουργούν καλά μόνα τους ή με πολύτιμους λίθους. Χρησιμοποιήστε πέρλες για τσόκερ και μακριά κολιέ.
    Διαμάντια: Τα διαμάντια είναι πάντα μια κομψή επιλογή και λειτουργούν καλά τόσο μόνα τους όσο και με άλλες πέτρες. Ενσωματώστε διαμάντια σε λαριάτ ή κολιέ Υ.
    Χρυσός: Επιλέξτε κλασικό κίτρινο χρυσό ή το δημοφιλές λευκό χρυσό για σχέδια κοσμημάτων.
    Κρύσταλλοι: Οι κρύσταλλοι είναι μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στα διαμάντια για να προσθέσουν λάμψη.
    Συντονισμός χρωμάτων: Συντονίστε χρωματικά τα κοσμήματά σας από πολύτιμους λίθους με το φόρεμα. Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα ζαφείρι για ένα μπλε φόρεμα ή έναν αμέθυστο για ένα μωβ.
    Άλλες εναλλακτικές λύσεις διαμαντιών: Το οπάλιο και η φεγγαρόπετρα είναι άλλα υποκατάστατα των διαμαντιών που προσθέτουν λάμψη και ταιριάζουν με οποιοδήποτε χρώμα.

Βγείτε με στυλ

Ανακαλύψτε τι κοσμήματα να φορέσετε με ένα επάνω
Το e shoulder φόρεμα μπορεί να χρειαστεί λίγη σκέψη και  σοβαρή ερευνά  αγοράς στη μόδα και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Υπάρχουν πολλές επιλογές κοσμημάτων που ταιριάζουν στα περισσότερα γούστα. Εάν η καρδιά σας θέλει να προσαρμόσετε ένα φόρεμα με έναν ώμο, μπορείτε να βρείτε το σωστό κόσμημα, εμείς στη vision Gold έχουμε μία μεγάλη ποικιλία σε νυφικά κοσμήματα με κορυφαία ελληνική ποιότητα κατασκευής και σίγουρα θα βρείτε ένα να ταιριάζει στο νυφικό e shoulder φόρεμα σας

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: