Latest posts

Ποιο συνιστά το ιδανικό μήκος κολιέ για το κάθε σύνολο -Ένας μίνι οδηγός κατηγοριοποιήσης κοσμημάτων

Ποιο συνιστά το ιδανικό μήκος κολιέ για το κάθε σύνολο -Ένας μίνι οδηγός κατηγοριοποιήσης κοσμημάτων


Είμαστε γυναίκες και ελάχιστες από εμάς έχουν τη δυνατότητα να μήν υποκείψουν στα στολίδια.

Η λάμψη τους αποπνέει ξεχωριστή κλέος και δυναμική που απλώς η γυναικεία φύση μπορεί να υποστηρίξει τόσο μοναδικά. Απολύτως τίποτα δεν παραβάλλεται με την θηλυκότητα τους.

Είτε είστε τύπος όπου σας αρέσουν τα παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα faux, είτε σαν αληθή εκπρόσωπος του bohemian προτιμάτε το ασήμι 925, είτε ανήκεις στην classy θέση και βρίσκεται καλό το χρυσό και την πλατίνα, θέλετε να τα φορέσετε και τέλεια.
Έχουμε μιλήσει ξανά για το layering στολιδιών, που είναι πραγματική τέχνη.

Και ταύτη την σεζόν κάνουμε layering με περιδέραια-κολιέ και ανόμοια κρεμαστά περιδέραια. Οι αδύνατες αλυσίδες και τα elegant κολιέ συνιστά η τάση που φορούν όλες.

Ποιο συνιστά όμως το αρμόζων μήκος μενταγιόν- κολιέ και ποιο είναι ορθό με το κάθε σύνολο;

Η προαίρεση του σωστού μήκους μενταγιόν- κολιέ δύναται να αποτελειώσει το outfit, ενώ ένα υπερβολικά μακρύ ή κοντό δύναται να καταστρέψει την εικόνα.

Για να μην κάνετε μηδέποτε ξανά λάθος και να είστε πάντα καλαίσθητη εώς την τελευταία λεπτομέρεια,δημιουργήσαμε έναν μικρό οδηγό με έκαστο μήκος κολιέ και πως να τα φορέσετε.

Από το πιο εφαρμοστό στο πιο μακρύ αυτά είναι όλα τα μυστικά.


Το collar

Αυτό το μήκος είναι υπόδειγμα αν σας αρέσει να κάνετε statement. Ταιριάζει ακριβώς πάνω στο λαιμό και είναι προτιμότερο να φοριέται με μπλουζάκια ή πουκάμισα.





Choker

Αυτό το μήκος είναι λιγάκι πιο ευκολοφόρετο, καθώς «κάθεται» στη βάση του λαιμού και είναι δυνατό να φορεθεί με κάθε λαιμόκοψη στα ρούχα. Η Jeanette Madsen διαλέξε ένα ιδιαίτερο μενταγιόν με διακοσμητικά, το οποίο συνδύασε με χαμηλό V στην μπλούζα της.





Princess

Αν ψάχνετε για κάτι κλασικό, επιλέξτε το μήκος «Πριγκίπισσα», αυτό δηλαδή όπου στέκεται όμορφα πάνω στην κλείδα και δύναται να φορεθεί με τα περισσότερα ντεκολτέ.





Matinée

Επίσης ένα μήκος όπου δύναται να φορεθεί με διαφορετικές γραμμές στο ντεκολτέ τοπ και φορεμάτων, το 20 "σταματάει μεταξύ στο collarbone και το κόρφος. Η Lucy Williams συνδύασε το τοπ από το Ganni, φορώντας την ίδια ώρα δύο διαφορετικά χρυσά περιδέραια-κολιέ.





Opera

Αν ψάχνεστε κάτι για να συνδέσετε τα κομμάτια ενός outfit και να το ολοκληρώσεται, φορέστε το κολιέ 24 ", το οποίο κρεμιέται στο στήθος η πιο κάτω.





Rope

Αυτό είναι υπέροχο μήκος αλυσίδας για να κάνετε layering. Πέφτει χαλαρά κάτω από το στήθος και συνιστά το καταλληλότερο για μια επίσημη βραδινή παρουσίαση. Δοκιμάστε μια μακριά, αδύνατη αλυσίδα πάνω από το κοστούμι ή το σταυρωτό σακάκι και θα παραδώσετε μαθήματα καλλιέπειας.

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: