Latest posts

18 Δημιουργικές ιδέες χάραξη κοσμημάτων για τα αγαπημένα σας πρόσωπα



Κολιέ με όνομα

Η εξατομίκευση των κοσμημάτων σας μπορεί να είναι πολύ πιο πέρα ​​από την προσθήκη ενός απλού ονόματος στο εσωτερικό ενός δαχτυλιδιού. Αν θέλετε κάτι εξαιρετικό,θα  σας βοηθήσουμε προτείνοντας σας μερικές ιδέες χάραξης κοσμημάτων που θα είναι προσωπικές και μοναδικές.
Δημιουργικά ρομαντικές χαράξεις

Εάν αγοράζετε κοσμήματα ως δώρο για τον σύζυγό σας, τη σύζυγό σας ή κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα εξατομικεύσετε με ένα μοναδικό χαρακτικό. Δοκιμάστε αυτές τις δημιουργικές επιλογές, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις παραδοσιακές χαράξεις σε μονόπετρα δαχτυλίδια γάμου.
Γεωγραφικό πλάτος και γεωγραφικό μήκος

Υπάρχουν ιδιαίτερα μέρη στον κόσμο, μέρη που σημαίνουν κάτι μόνο για τους δυο σας. Μπορείτε να μνημονεύσετε ένα σημαντικό σημείο στον κόσμο, έχοντας το γεωγραφικό πλάτος και το μήκος αυτού του σημείου χαραγμένο σε ένα κόσμημα. Σκεφτείτε ένα από αυτά:

Το σημείο που πρωτογνωριστήκατε
Το μέρος όπου κάνατε για πρώτη φορά μια περιπέτεια ή διακοπές μαζί
Που αρραβωνιαστήκατε ή παντρευτήκατε


Μυστική λέξη

Μια λέξη που έχει νόημα μόνο για τους δυο σας κάνει μια απίστευτα ρομαντική χάραξη. Μπορείτε να το προσθέσετε στο εσωτερικό ενός δαχτυλιδιού, στο πίσω μέρος ενός μενταγιόν, σε μανικετόκουμπα ή ακόμα και σε ένα ρολόι. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες:

Όνομα κατοικίδιου
Μια προσωπική προσφώνηση
Μια λέξη λατρείας όπως "αγαπημένη" ή "δική μου"

Μέρος μιας επιστολής αγάπης

Εάν εσείς και η αγαπημένη σας ανταλλάξατε ερωτικά γράμματα στο παρελθόν ή μηνύματα στο κινητό οι νεότεροι, θα μπορούσατε να χαράξετε κάτι ιδιαίτερο με μια ή δύο γραμμές από το γράμμα. Μπορείτε ακόμη και να το έχετε χαραγμένο με τον αρχικό χειρόγραφο για να δημιουργήσετε ένα ρομαντικό κειμήλιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι τέλειο για ένα βραχιόλι  ή για το πίσω μέρος ενός ρολογιού.
Απόσπασμα με νόημα
Βραχιόλι Καρδιά
Επιλέξτε ένα σύντομο εξατομικευμένο απόσπασμα κατευθείαν από την καρδιά ή ένα διάσημο απόσπασμα από μια ταινία που αποτυπώνει πραγματικά πώς αισθάνεστε για το άτομό σας. Μπορείτε να το χαράξετε στο εσωτερικό ενός δαχτυλιδιού η στο εσωτερικό ενός βραχιολιού

«Με ολοκληρώνεις» - Jerry McGuire
"Αν είσαι πουλί, εγώ είμαι πουλί" - The Notebook
"Δεν μπορώ να δω τίποτα που δεν μου αρέσει σε σένα" - Eternal Sunshine of the Spotless Mind
"Για μένα, είσαι τέλειος" - Love Actually

Ειδικό στίχο της Βίβλου

Σκεφτείτε τους αγαπημένους σας στίχους της Βίβλου, αυτούς που μιλούν στην ψυχή σας. Επιλέξτε μερικές γραμμές από ένα στίχο της Βίβλου γεμάτο σημασία και βάλτε αυτές τις λέξεις σε ένα αντικείμενο με νόημα.

Είμαι του αγαπημένου μου, και ο αγαπημένος μου είναι δικός μου - Άσμα Σολομώντα 8:3
Βρήκα αυτόν που αγαπά η καρδιά μου - Άσμα Σολομώντα 3:4
Αγαπάμε επειδή μας αγάπησε πρώτος - 1 Ιωάννη 4:19



Ένα τμήμα ενός ποιήματος

Υπάρχουν τόσα πολλά όμορφα ποιήματα στον κόσμο. Χρησιμοποιήστε τα διάσημα έργα άλλων για να δείξετε πώς αισθάνεστε για τους ανθρώπους στη ζωή σας. Επιλέξτε μια γραμμή από ένα από αυτά τα διάσημα ποιήματα:

"Πώς σε αγαπώ;" από την Ελίζαμπεθ Μπάρετ Μπράουνινγκ
«Ένα κόκκινο, κόκκινο τριαντάφυλλο» του Ρόμπερτ Μπερνς
«Σονέτο 18» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ
«She Walks in Beauty» του Λόρδου Μπάιρον

Μοναδικές Χαράξεις για Γονείς

Η ζωή σου αλλάζει όταν γίνεσαι γονιός και είναι φυσικό να μνημονεύεις αυτόν τον ρόλο με κοσμήματα. Οι εξατομικευμένες γκραβούρες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ευχαριστήσετε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες ή να γιορτάσετε μια νέα άφιξη ενός καινούργιου μέλους.
Δακτυλικό αποτύπωμα

Δεδομένου ότι κάθε δακτυλικό αποτύπωμα είναι μοναδικό, αυτό κάνει έναν υπέροχο, μοναδικό τρόπο για να χαράξετε ένα κόσμημα. Αυτό λειτουργεί τόσο για τις μαμάδες όσο και για τους μπαμπάδες, ανεξάρτητα από την ηλικία του παιδιού. Γενικά θα θέλετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια για αυτό, όπως ένα επίπεδο κολιέ ή μενταγιόν, ένα βραχιόλι  ή το πίσω μέρος ενός ρολογιού.
Ρολόι με ημερομηνία γέννησης και ώρα

Αν ψάχνετε για ένα τέλειο χαραγμένο ρολόι για μια νέα μαμά ή μπαμπά, χαράξτε ένα ρολόι με την ημερομηνία και την ώρα γέννησης ενός παιδιού. Εάν υπάρχουν περισσότερα από ένα παιδιά, μπορείτε να προσθέσετε πολλές γραμμές.
Μικρό Σχέδιο

Οι ζωγραφιές των παιδιών μπορούν να είναι μια υπέροχη στιγμιότυπο μιας στιγμής στο χρόνο. Μπορείτε να διατηρήσετε το έργο τέχνης τους μικρογραφία και χαραγμένο σε ένα κόσμημα. Οι μικροσκοπικές εκδόσεις των αγαπημένων σχεδίων φαίνονται υπέροχες σε βραχιόλια ,  Clip Γραβάτας και πολλά άλλα.
Προσωπικές χαράξεις για γιους και κόρες

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια ειδική χάραξη σε κοσμήματα για γιο ή κόρη. Αυτό είναι το είδος του αντικειμένου που ο παραλήπτης θα απολαμβάνει για πάντα επειδή η επιγραφή είναι τόσο μοναδική και προσωπική.
Αγαπημένο απόσπασμα από ένα βιβλίο

Είτε διαβάζετε ακόμα ιστορίες πριν τον ύπνο είτε αυτές οι μέρες έχουν περάσει προ πολλού, υπάρχουν πάντα ειδικά βιβλία που μένουν στη μνήμη. Επιλέξτε μια γραμμή από μια αγαπημένη και βάλτε αυτές τις λέξεις χαραγμένες μέσα σε ένα δαχτυλίδι, στο πίσω μέρος ενός μενταγιόν, σε ένα ρολόι τσέπης ή σε ένα βραχιόλι. Σκέψου τα ακόλουθα:


Νανούρισμα

Αυτές οι λέξεις που ψιθυρίζετε καθώς βάζετε το παιδί σας στο κρεβάτι έχουν μαγεία μέσα τους. χαράξτε τα σε ένα ειδικό αντικείμενο, ώστε ο γιος ή η κόρη σας να γνωρίζουν ότι είστε πάντα εκεί. Για μια πρόσθετη προσωπική πινελιά, βάλτε τα χαραγμένα με το χέρι σας.

Σε αγαπώ πιο πολύ και από τον ουρανό
Σε αγαπώ μέχρι το φως του πρωινού
θα σε δω στα όνειρα μου


Παρατσούκλι

Έχετε κάποιο παρατσούκλι που αποκαλείτε το παιδί σας ή το χρησιμοποιούσατε όταν ήταν μικρό; Έχετε αυτό το όνομα χαραγμένο σε ένα κρυφό σημείο σε ένα κόσμημα. Σκεφτείτε μέσα σε ένα δαχτυλίδι ή βραχιόλι, στο πίσω μέρος ενός ρολογιού ή clip γραβάτας ή στο κούμπωμα ενός κολιέ.


Για μια αδελφή ή μια κολλητή φίλη

Εάν χαρίζετε ένα κόσμημα σε μια αδερφή ή τον καλύτερο φίλο, δοκιμάστε να το χαράξετε με μια γραμμή που να δείχνει ότι μπορείτε να το δανειστείτε όποτε θέλετε. Σκεφτείτε:

Αυτό που είναι δικό σου είναι δικό μου
Ξέρω ότι σου αρέσει να μοιράζεσαι



Αστείες ιδέες χαρακτικής για γονείς

Οι γονείς θυσιάζονται για σένα από πριν καν μπεις σε αυτόν τον κόσμο. Εξατομικεύστε ένα αντικείμενο για αυτούς με κάτι αστείο ή ιδιαίτερο που θα είναι σημαντικό για αυτούς και μόνο για αυτούς.
Κολιέ Μαμά
Για τη μαμά

Η μαμά σου θα περπατούσε μέσα από τη φωτιά για σένα, οπότε κάνε κάθε δώρο που της κάνεις πολύ ξεχωριστό και κατευθείαν από την καρδιά.

Χαράξτε τον αριθμό των πάνας που χρειάζεται να αλλάξει ένας γονέας σε ένα χρόνο
Χρησιμοποιήστε τον αριθμό των ωρών που εργάστηκε η μαμά

Για τον μπαμπά

Δεν υπήρξε μέρα στη ζωή του που να μην σε έβαλε πρώτο. Αφήστε τον κόπο της αγάπης του να λάμψει με αυτές τις χαριτωμένες ιδέες.

Χαράξτε έναν ανόητο αριθμό για τα βήματα που έκανε την ημέρα που γεννηθήκατε


Χαρακτικά με νόημα για έναν σύζυγο

Μαζί, το ζευγάρι από εσάς έχετε ξεπεράσει μερικές από τις πιο σκληρές καταιγίδες της ζωής. Δείξτε τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ σας
Έχετε φτιάξει και οι δύο μια οικογένεια που αγαπάτε και είστε πολύ περήφανοι για αυτήν. Χαράξτε κάτι ξεχωριστό με όλους στις ημερομηνίες γέννησης της οικογένειας. Σε έναν κόσμο γεμάτο τόση αβεβαιότητα, η οικογένεια είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορεί πάντα να βασιστεί κανείς.
Κάντε το με ραντεβού

Μερικές ημερομηνίες είναι αδύνατο να ξεχάσουμε. Χαράξτε εκείνα που άλλαξαν τη ζωή σας και δείξτε την αληθινή σας αγάπη ότι θα τους ανήκετε πάντα.

Η ημερομηνία που γνωριστήκατε
Το πρώτο σου φιλί
Η ημερομηνία που αρραβωνιάστηκες
Μια ημερομηνία γάμου
Κολιέ Μαμά

Αντιστοιχία με χαραγμένα αντικείμενα

Σκεφτείτε να έχετε δύο αντικείμενα παρόμοιου στυλ χαραγμένα με τις ίδιες λέξεις ή σύμβολα με νόημα. Σκεφτείτε μπρελόκ που μπορείτε να μεταφέρετε και οι δύο, βραχιόλια ή ετικέτες σκύλου.Βγείτε περισσότερο έξω από τα συνηθισμένα και χαράξτε του μανικετόκουμπα και ένα μενταγιόν για τον εαυτό σας, και τα δύο με τις ίδιες λέξεις ή σύμβολα.

Μια ιδιαίτερη ρήση ή λέξη
Μια απλή εικόνα που έχει νόημα και για τους δυο σας, όπως ένα ιστιοφόρο ή μια καρδιά

Δημοφιλή είδη για χαρακτική

Αυτές τις μέρες μπορείτε να χαράξετε σχεδόν οτιδήποτε. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή αντικείμενα που οι άνθρωποι επιλέγουν να χαράξουν και να δώσουν σε αυτούς που σημαίνουν τόσα πολλά για αυτούς.

Μανικετόκουμπα
Βραχιόλια
Μπρελόκ
Ετικέτες σκυλιών
Ρολόι τσέπης ή ρολόι χειρός
Δαχτυλίδια
Κρεμαστό κόσμημα
Γούρια
Κολιε Μαμα 
Κάντε το μοναδικό και προσωπικό

Το κλειδί για να κάνετε τα χαρακτικά μοναδικά και προσωπικά είναι να σκεφτείτε τι θα αγαπήσει πραγματικά ο παραλήπτης. Εάν αναφέρετε τι κάνει αυτό το άτομο ή τη σχέση ξεχωριστή, θα καταλήξετε με ένα ουσιαστικό δώρο που θα εκτιμάται για τα επόμενα χρόνια.

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: