Latest posts

Κοσμήματα που φοριούνται με μαύρο φόρεμα (για κάθε περίσταση)

Κοσμήματα που φοριούνται με μαύρο φόρεμα (για κάθε περίσταση)

Κοσμήματα με μαύρο φόρεμα

Καθώς ετοιμάζεστε να βγείτε για μια επερχόμενη βραδιά στην πόλη ή μια  περίσταση, ίσως αναρωτιέστε τι κοσμήματα είναι κατάλληλα για ένα μαύρο φόρεμα. Σε γενικές γραμμές, όλα τα κοσμήματα ταιριάζουν  με ένα μικρό μαύρο φόρεμα (LBD), σχεδόν τίποτα δεν είναι ακατάλληλο  για ένα μαύρο φόρεμα


Σε πολλές περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ για να αλλάξετε το στιλ και το επίπεδο τυπικότητας ενός μαύρου φορέματος, γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό να δώσετε στην επιλογή κοσμημάτων σας τη σκέψη που της αξίζει. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε κοσμήματα για να φορέσετε με το μικρό μαύρο φόρεμα (LBD).


Τύπος της περίστασης

Το μικρό μαύρο φόρεμα (LBD)μπορεί να το φορέσετε  μέσα από μια απλή περίσταση ή ένα επίσημο κοκτέιλ πάρτι. Όλα έρχονται στο κόσμημα.

    Για μερικές  περιστάσεις, όπως το μεσημεριανό γεύμα με φίλους ή ένα οικογενειακό πάρτι γενεθλίων κατά τη διάρκεια της ημέρας, είναι καλύτερο να ντύσετε το LBD σας με ένα κολιέ  ή μποέμ σκουλαρίκια. Μπορείτε επίσης να βάλετε διάφορα  βραχιόλια και αρκετά μικρά δαχτυλίδια  για λίγη επιπλέον αίσθηση.
   
    Όταν πρόκειται για έξυπνες περιστασιακές εκδηλώσεις, όπως πάρτι συνταξιοδότησης ή δείπνο, επιλέξτε κομψά κολιέ μενταγιόν, βραχιόλια με αλυσίδα  που φοριούνται και μινιμαλιστικά  δαχτυλίδια.
    
    Για μια πιο επίσημη περίσταση, όπως μια εκδήλωση γάμου  απλώς προσθέστε λάμψη. Εξετάστε το ενδεχόμενο να φοράτε ωραία κοσμήματα ή καλαίσθητα κοσμήματα για να αυξήσετε το επίπεδο της εμφάνισής σας. Μπορεί να φορέσετε μια λαμπερή καρφίτσα ή ένα απλό βραχιόλι.
    

Χρωματιστά

Σχεδόν όλα πάνε με μαύρο, κάτι που είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα LBD είναι τόσο ευκολοφόρετα.

    Άλλες κλασικές αποχρώσεις, όπως το κόκκινο, το λευκό  λειτουργούν καλά με το LBD σας. Πλούσια χρώματα, όπως φούξια, κίτρινο  και μπλε , φαίνονται επίσης υπέροχα.
    
    Όσον αφορά τα μέταλλα, τόσο το ασήμι όσο και ο χρυσός δημιουργούν μια κομψή και εκλεπτυσμένη αισθητική.
   
    Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χρώματα που απλά δεν λειτουργούν. Κατά κανόνα, είναι καλή ιδέα να αποφύγετε να φοράτε κοσμήματα που φέρουν μπλε ή καφέ όταν φοράτε μαύρα ρούχα. Οι ξεθωριασμένες  αποχρώσεις επίσης δεν συμπληρώνουν ένα LBD, επειδή το μαύρο φαίνεται πολύ σκληρό εναντίον τους.

Ντεκολτέ

Το ντεκολτέ του φορέματος σας θα περιορίσει επίσης τις επιλογές κοσμημάτων σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις οδηγίες για να επιλέξετε το καλύτερο μήκος κολιέ για το ντεκολτέ του φορέματος σας:

   Πάντα σιγουρευτείτε ότι το κολιέ σας είναι είτε μακρύτερο είτε μικρότερο από το ντεκολτέ του φορέματος για να τονίσετε τα πλεονεκτήματά σας.
 
    Τα στράπλες φορέματα φαίνονται συχνά καλύτερα με κοντά κολιέ, όπως τσοκ
    
    Τα ντεκολτέ σε σχήμα V φαίνονται ιδιαίτερα υπέροχα με μενταγιόν, καθώς τείνουν να αντηχούν στον λαιμό.
  

Διακοσμητικά

Εάν το μαύρο φόρεμα σας διαθέτει χάντρες, πούλιες ή άλλα διακοσμητικά, είναι καλύτερο να διατηρήσετε το κόσμημα σας απλοϊκό.

   Βάλτε ένα μόνο χρώμα υλικού εάν θέλετε να έχετε πλήρη λάμψη. Η διακόσμηση του φορέματος πρέπει να είναι το επίκεντρο της εμφάνισής σας.

    Μπορείτε επίσης να φορέσετε ένα απλό  βραχιόλι, σκουλαρίκια κρίκους ή ένα μινιμαλ δαχτυλίδι. Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε να έχετε περισσότερα από δύο είδη κοσμημάτων, καθώς αυτό αρχίζει να "χτυπάει" πάρα πολύ με το ήδη λαμπερό LBD σας.

Σωματότυπος

Ο τύπος του σώματος είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας όταν καταλαβαίνουμε τι κοσμήματα είναι κατάλληλο για ένα μαύρο φόρεμα.

    Επιλέξτε κοσμήματα που συμπληρώνουν, αντί να τονίζουν, τον τύπο του σώματός σας. Εάν έχετε καμπύλες, μπορείτε να προτιμήσετε  μεγαλύτερα, ξεχωριστά κομμάτια. Τα κολιέ statement, ιδιαίτερα, θα τραβήξουν την προσοχή μακριά από το στήθος σας εάν είστε juicy.

    Εάν έχετε μικρό λαιμό, μην το "πνίξετε" με μεγάλα  στοιχεία. Τα κοσμήματα θα μπορούσαν να φαίνονται συντριπτικά σε ένα μικρό  σώμα, επομένως  κάνετε  χαριτωμένες επιλογές που είναι πιο μινιμαλιστικές.
   
    Επιπλέον, τα μακριά κολιέ φαίνονται πιο κολακευτικά σε ψηλότερες γυναίκες, καθώς μπορούν να μειώσουν το μήκος μακριά από το σώμα σας.
  

Βρίσκοντας το σωστό κόσμημα για το LBD σας

Το σπουδαίο πράγμα για τα LBD είναι η ευελιξία τους. Μπορείτε να διασκεδάσετε με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματά σας, καθώς δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταίριασμα ενός συγκεκριμένου χρώματος φόρεμα. Εξετάστε την περίσταση και συνδυάστε και αντιστοιχίστε διαφορετικές επιλογές για να μάθετε τι λειτουργεί για τον συγκεκριμένο τύπο του sώματος και το προσωπικό σας στυλ - και δεν θα περάσει πολύς καιρός για να βρείτε τον τέλειο συνδυασμό.

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: