Latest posts

Η Graff παρουσιάζει το μεγαλύτερο τετράγωνο Emerald cut διαμάντι στον κόσμο

Η Graff παρουσίασε το Lesedi La Rona, το μεγαλύτερο τετράγωνο σμαραγδένιο διαμάντι στον κόσμο.

Το κύριο διαμάντι που αποκαλύφθηκε από το τραχύ διαμάντι Lesedi La Rona 1.109 καρατίων ονομάστηκε Graff Lesedi La Rona.

Είναι το μεγαλύτερο  διαμάντι με το υψηλότερο χρώμα και  την υψηλότερη διαύγεια που έχει βαθμολογηθεί ποτέ από τη GIA.

Ανακοινώνοντας τα νέα, ο Graff επιβεβαίωσε ότι από την ανακάλυψη έως την ολοκλήρωση χρειάστηκαν πάνω από 18 μήνες για να αναλυθεί, να κοπεί και να γυαλιστεί το διαμάντι.

Ανακαλύφθηκε στο ορυχείο Lucara Karowe στη Μποτσουάνα και, σχολιάζοντας το εύρημα, ο Laurence Graff είπε: «Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα καλής τύχης που εμπλέκεται στην αποκάλυψη ενός ακατέργαστου διαμαντιού αυτής της εξαιρετικής ομορφιάς και σημασίας».

Πρόσθεσε: «Χρόνο με το χρόνο μπορεί να περάσει χωρίς αποτέλεσμα, μήνες μπορεί να περάσουν, χωρίς τίποτα, και τότε ξαφνικά να είστε τυχεροί».

Εκτός από το Graff Lesedi La Rona, συνολικά 66 μικρότερα διαμάντια 'κόπηκαν" επίσης από το παγκοσμίως διάσημο τραχύ διαμάντι.

Κυμαίνονται σε μέγεθος από κάτω από ένα καράτι έως πάνω από 26 καράτια και όλα είναι χαραγμένα με logo Graff, Lesedi La rona και τον μοναδικό αριθμό GIA.

Στο εργαστήριο κοσμημάτων VisιοnGold®  έχουμε μία μεγάλη υψηλής ποιότητας γκάμα από δαχτυλίδια με σμαράγδι σε μοναδικές τιμές που σε συνδυασμό με την ποιότητα των κοσμημάτων και των ορυκτών πετρών σας εξασφαλίζει Ότι έχετε κάνει την καλύτερη αγορά σε σχέσης ποιότητας-τιμής. Δίνουμε έμφαση στο να σας προσφέρουμε δαχτυλίδια με σμαράγδι με υπέροχο χρώμα ώστε κάνοντας την αγορά σας να έχετε αποκτήσει ένα υπέροχο κόσμημα μοναδικό όπως και εσείς και όχι ένα δαχτυλίδι με μιας κακής ποιότητας πέτρα σμαράγδι που απλά είναι  λίγο φθηνότερο αλλά ουσιαστικά  πολύ πιο ακριβό

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: