Latest posts

Συμβουλές για online αγορά για Μονόπετρα δαχτυλίδια

Μπορείτε να αγοράσετε με σιγουριά και ασφάλεια το μονόπετρο δαχτυλίδι των ονείρων σας online- αν ακολουθήσετε αυτή τη συμβουλή
Μονοπετρο Φλογα
 Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων είναι μία ειδική αγορά, γιατί φέρνει συναισθηματικό βάρος επίσης είναι και μία αρκετά πολύπλοκη αγορά Γιατί πρέπει να γνωρίζετε τις τάσεις της μόδας, τα διάφορα μέταλλα χρυσού και διαμάντια.

 Μέχρι  λίγα πριν χρόνια η αγορά ενός μονοπετρου ήταν μία δύσκολη προσπάθεια και αρκετοί αγοραστές  Έκαναν μία κακή επιλογή διότι δεν γνώριζαν αρκετά πράγματα σχετικά με τα διαμάντια. Ευτυχώς με την ανάπτυξη των online αγορών  πολλά έμπιστα και αξιόπιστα online εργαστήρια κοσμημάτων έχουν βελτιώσει τις υπηρεσίες τους και μπορείτε να διαπραγματευτείτε τα κοσμήματα σας απευθείας από τους κατασκευαστές χωρίς να μεσολαβούν ενδιάμεσοι λιανοπωλητές, γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο αρκετά χρήματα και κερδίζετε σε ποιότητα!!!! Εμείς στην VisionGold διαθέτουμε μία αρκετά μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα αρραβώνα ή γάμου με τέλεια ποιότητα κατασκευής και εγγύηση ποιότητας που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα  και παράλληλα μπορούμε να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο εσείς επιθυμείτε πού το έχετε σχεδιάσει μόνοι σας η το έχετε δει το ίντερνετ και σας αρέσει αρκετά.

 Ανεξάρτητα από το πώς ψωνίζετε, φαίνεται δηλαδή να κάνετε την αγορά σας απευθείας ή μέσω ίντερνετ πρέπει να βρείτε ένα αξιόπιστο κοσμηματοπωλείο ή εργαστήριο κοσμημάτων που θα μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ευτυχώς εδώ στη VisionGold είναι ένα Εξαιρετικό μέρος  για μελλοντικούς γαμπρούς και νύφες που θα ξεκινήσουν την έρευνα για τα κοσμήματα του γάμου τους.

 Σχετικά με τα διαμάντια
 Για τους περισσότερους το μονόπετρο δαχτυλίδι σημαίνει μονόπετρο Δαχτυλίδι με διαμάντι!!! Είτε θα επιλέξετε ένα μονόπετρο που να έχει μόνο μία κεντρική πέτρα είπε ένα μονόπετρο όπου θα" περιστοιχίζεται" από διάφορα μικρότερα διαμάντια ή κάποιον  άλλο εναλλακτικό σχέδιο θυμηθείτε τα 4C όπου έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας.

 Εάν κάνετε την αγορά σας ηλεκτρονικά τα πιστοποιητικά Διαμαντιών γίνονται ακόμα πιο απαραίτητα. Πιστοποιητικό από αναγνωρισμένο εργαστήριο βαθμολόγησης Διαμαντιών θα σας δώσει μία ασφάλεια για το τι ακριβώς αγοράζετε Ειδικά όταν μιλάμε για το μέγεθος του διαμαντιού την καθαρότητα και το χρώμα του είναι δύσκολο να γνωρίζετε πραγματικά το ακριβός μέγεθος όταν το κοιτάζετε από μία οθόνη υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου. Το πιο αξιόπιστο πιστοποιητικό διαμαντιού είναι  το GIA δηλαδή σημαίνει ότι εκτιμητής έχει αποφοιτήσει  από το Gemological Institute of America, ένα αυστηρό πρόγραμμα εκπαίδευσης για εκτιμητές Διαμαντιών. Εάν κάνετε την παραγγελία σας online από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα ερευνήστε τις πολιτικές Αποστόλης ασφαλείας και επιστροφής των προϊόντων. Μία πιο λεπτομερή έρευνα ώστε να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε το δαχτυλίδι σας αν δεν είναι αυτό που νομίζατε ότι ήταν.

 Σχετικά με τον χρυσό
 Ο χρυσός έρχεται σε πολλές αποχρώσεις αλλά οι τρεις πιο δημοφιλείς είναι το κίτρινο το λευκό και το ροζ. Μπορείτε να βρείτε μονόπετρο δαχτυλίδι σε ένα μόνο χρώμα η σχέδια που χρησιμοποιούν δύο ή και τρία χρώματα. Μία άλλη παράμετρος είναι τα διάφορα καράτια του χρυσού. Ο καθαρός χρυσός είναι 24 καράτια και είναι πολύ μαλακός για να χρησιμοποιηθεί σε κοσμήματα έτσι τον αναμειγνύουμε με κράματα. Ο χρυσός 18 καρατίων είναι κατάλληλος για κοσμήματα Αν και είναι ο πιο μαλακός και ο πιο ακριβός σαν επιλογή χρυσού ενώ ο χρυσός 14 καρατίων είναι σκληρότερος και λιγότερο δαπανηρός από τον 18 καρατίων ενώ τα 9 καράτια χρυσού είναι ακόμα πιο σκληρά και πιο ανθεκτικά και επίσης σε χαμηλότερη τιμή. Εάν επιλέξετε ένα χρυσό μονόπετρο δαχτυλίδι διαμάντι βεβαιωθείτε ότι τα "δοντάκια" πού κρατούνε την πέτρα είναι αρκετά ανθεκτικά ώστε  το διαμάντι να συγκρατείται με ασφάλεια!!! Αυτό είναι πάρα πολύ βασικό Γιατί σε περίπτωση απώλειας της πέτρας συνήθως Κανείς δεν σας αποζημιώνει!!!

 Ακόμη ένα τελευταίο πράγμα

 Να είστε έτοιμοι και το πραγματικό διαμάντι ότι θα φαίνεται καλύτερα από ότι φαίνεται σε ένα online eshop. Ανεξάρτητα από το Πόσο καλή είναι η φωτογραφία ή ακόμα και το βίντεο ο τρόπος που ένα διαμάντι ψιθυρίζει στο χέρι μιας γυναίκας είναι εκπληκτικό, μοναδικό και εντυπωσιακό..... Ότι πρέπει για τη γυναίκα της ζωής σας

Posted in: Default category

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: