Latest posts

Σειρέ δαχτυλίδια ως δαχτυλίδια αρραβώνων και γάμου




Οι σειρέ βέρες διαθέτουν μια σειρά από  διαμάντια ίδιου μεγέθους ή άλλους πολύτιμους λίθους γύρω από το δαχτυλίδι. Αυτό το σειρέ δαχτυλίδι από πέτρες έχει σκοπό να συμβολίσει την αιώνια αγάπη και δέσμευση, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή για γάμους και επετείους. Τα δαχτυλίδια σειρέ δεν έχουν κεντρική πέτρα ή εστιακό σημείο όπως τα παραδοσιακά δαχτυλίδια αρραβώνων, αλλά κανένας κανόνας που λέει ότι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων πρέπει να έχει μια εμφανή κεντρική πέτρα.
Επιλέγοντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων ή γάμου σε στυλ σειρέ

Εμείς στην VisionGold®, «οι σειρέ βέρες είναι ο καλύτερος τρόπος αν ψάχνετε για κάτι λίγο μη παραδοσιακό αλλά και πάλι ξεχωριστό». Αν αναρωτιέστε αν θα θέλατε αυτό το είδος βέρας για το δαχτυλίδι αρραβώνων σας, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.
Να είστε άνετοι Σπάζοντας την παράδοση

Αν ονειρεύεστε μια πρόταση με λυγισμένα γόνατα και ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με αστραφτερό διαμάντι, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ένα ολόβερο σειρέ δαχτυλίδι με διαμάντια απλώς δεν ταιριάζει με τις προσδοκίες σας για τον αρραβώνα σας. Ωστόσο, αν είστε ήδη λίγο μη παραδοσιακοί, ίσως προτιμήσετε ένα δαχτυλίδι που φαίνεται λίγο διαφορετικό από αυτό όλων των άλλων. Να είστε έτοιμοι να λάβετε κάποιες ερωτήσεις από φίλους και συγγενείς. Εξάλλου, οι άνθρωποι περιμένουν ότι ένα δαχτυλίδι αρραβώνων θα έχει μια συγκεκριμένη εμφάνιση και θα εκπλαγούν (συχνά ευχάριστα) όταν το δικό σας είναι λίγο διαφορετικό.
Κατανοήστε ότι μπορεί να μην είναι φθηνότερο

Εάν επιλέξετε ένα   ολόβερο σειρέ για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας, μπορείτε να περιμένετε ότι θα κοστίσει λιγότερο από ένα παραδοσιακό μονόπετρο. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Τα τυπικά σχέδια δαχτυλιδιών αρραβώνων διαθέτουν ένα μεγάλο κεντρικό διαμάντι, μερικές φορές που περιβάλλεται από μερικά μικρότερα διαμανατακια. Ενώ τα  ολόβερα σειρέ δαχτυλίδια δεν έχουν αυτό το δαπανηρό μεγάλο διαμάντι στο κέντρο, έχουν όμως περισσότερους πολύτιμα διαμάντια.

Το κόστος του δαχτυλιδιού θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και τον αριθμό των πολύτιμων λίθων σε αυτό. Εάν προτιμάτε μικρότερα πετράδια, όπως μια βέρα από λευκό χρυσό, με συνολικό βάρος 1/2 καρατίων, θα μπορούσατε να ξοδέψετε περίπου 1.000 €. Ωστόσο, αν προτιμάτε μεγαλύτερα πετράδια, όπως σε αυτό το σχέδιο συνολικού βάρους 2,5  καρατίων, θα μπορούσατε να ξοδέψετε πάνω από 3.500 €. Υπάρχουν πολλές επιλογές μεταξύ αυτών των δύο σημείων τιμής.
Αγαπήστε τον συμβολισμό και την απλότητα

Ένα παραδοσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων συμβολίζει την αγάπη και τη δέσμευση, αλλά ένα ολόβερο σειρέ δαχτυλίδι το πάει ένα βήμα παραπέρα. Αυτή η σειρά επαναλαμβανόμενων πολύτιμων λίθων δεν έχει τέλος, όπως και η σχέση που αντιπροσωπεύει. Είναι ένα ισχυρό σύμβολο που θα είναι πάντα ξεχωριστό. Επιπλέον, ο απλός σχεδιασμός το κάνει να αστράφτει όμορφα, αλλά δεν τραβάει την προσοχή όπως ένα μονόπετρο. Εάν αυτό το είδος της απλής κομψότητας και του ουσιαστικού σχεδιασμού σας αρέσει, αυτό μπορεί να είναι το ιδανικό δαχτυλίδι αρραβώνων σας.
Κατανοήστε τις ανησυχίες ανθεκτικότητας

Ένα ολόβερο σειρέ δαχτυλίδι είναι περισσότερο και λιγότερο ανθεκτικό από ένα πιο παραδοσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων. Ένα παραδοσιακό δαχτυλίδι έχει υψηλότερο προφίλ από ένα  σειρέ δαχτυλίδι, καθιστώντας το πιο πιθανό να πιάσει πράγματα - ειδικά αν εργάζεστε με τα χέρια σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο δαχτυλίδι, ειδικά εάν το καστόνι είναι λεπτό φιλιγκράν ή άλλο περίπλοκο σχέδιο.

Ο χαμηλού προφίλ σχεδιασμός σε ένα σειρέ δαχτυλίδι καθιστά πολύ λιγότερο πιθανό αυτό να συμβεί. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα ζητήματα ανθεκτικότητας που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά πετράδια στη βέρα, υπάρχουν περισσότερα σημεία για να ανησυχείτε για τη χαλάρωση και περισσότερα διαμάντια για να ανησυχείτε για την απώλεια. Εάν επιλέξετε αυτό το στυλ για το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας και σκοπεύετε να το φοράτε για την υπόλοιπη ζωή σας, να το ελέγχετε τακτικά από έναν κοσμηματοπώλη για να αποτρέψετε την απώλεια πέτρας.
Πρόκειται για την προσωπική προτίμηση

Με το απλό, αστραφτερό στυλ και τον όμορφο συμβολισμό τους,τα σειρέ δαχτυλίδια είναι ρομαντικές και ουσιαστικές. Είναι παραδοσιακά ως κοσμήματα γάμου και επετείου, αλλά είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένα ως δαχτυλίδια αρραβώνων. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει ορισμένες μέλλουσες νύφες να επιλέξουν αυτή τη σύγχρονη και απροσδόκητη επιλογή.

Σε τελική ανάλυση, το αν θα επιλέξετε ολόβερο σειρέ δαχτυλίδι για το δαχτυλίδι αρραβώνων σας εξαρτάται αποκλειστικά από την προσωπική προτίμηση. Σκεφτείτε εάν θέλετε ένα κλασικό μονόπετρο δαχτυλίδι με σαφές σημείο εστίασης ή αν θα είστε πιο χαρούμενοι με μια ατελείωτη σειρέ βέρα με αστραφτερούς πολύτιμους λίθους. Εάν είστε ευχαριστημένοι με το δαχτυλίδι, δεν υπάρχει λάθος επιλογή.

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: