Latest posts

Visiongold Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις Σε Μονόπετρα Δαχτυλίδια

Συγχαρητήρια για την απόφαση να κάνετε το επόμενο βήμα στην η σχέση σας όπου θα κατοικεί μόνιμα η αγάπη, το παθος και δια βίου δέσμευση!!! Σίγουρα Είστε έτοιμοι για μία από τις πιο συναρπαστικές περιόδους της ζωής σας-  το χαρακτηριστικό της να είστε αφοσιωμένοι στο έτερο σας ήμισυ με το οποίο θα περάσετε τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής σας.

 Αν και πολλά κοσμηματοπωλεία πολλών μονόπετρα δαχτυλίδια στη Visiongold  θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μονόπετρα δαχτυλίδια υψηλής ποιότητας όλα κατασκευασμένα στο εργαστήριό μας, σε κλασικά αλλά και πιο μοντέρνα σχέδια. Επειδή είμαστε κατασκευαστές μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε κάποιο δικό σας σχέδιο από κάποιο πρόχειρο σκίτσο  ή από μία φωτογραφία που έχετε δει κάποιο σχέδιο και σας άρεσε. Επίσης μπορούμε να διαλέξουμε το" σκελετό" το μονόπετρο δαχτυλιδιού που επιθυμείτε και να επιλέξουμε κάποιο διαμάντι ακριβότερο ή ακόμα και φθηνότερο από αυτά που σας προτείνουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ώστε το κόσμημα να γίνει ακριβώς όπως εσείς το επιθυμείτε.
 Όταν έρθει η ώρα να γίνει το μονόπετρο δαχτυλίδι τον αρραβώνα σας πραγματικότητα επιλέγοντας ένα διαμάντι το πιο ακριβό κόσμο της φύσης Θυμηθείτε ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για αυτό το δαχτυλίδι.

  Στην Visiongold  αναγνωρίζουμε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας και θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του τέλειου μονόπετρου δαχτυλιδιού. Καθώς θέλετε να τα εκφράσετε τα συναισθήματά σας με ένα δαχτυλίδι στη γυναίκα της ζωής σας πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ο λευκόχρυσος είναι το τέλειο μέταλλο για να "δέσει"  ένα υπέροχο διαμάντι.

  Πέντε καταπληκτικοί τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου αυτά τα Χριστούγεννα

 Βρήκατε την εκλεκτή της καρδιάς σας αλλά δεν είστε βέβαιοι Πώς να τις κάνετε την πρόταση γάμου. Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων είναι μία μαγική στιγμή για να κάνετε την πρόταση!!!

 Όχι μόνο έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να είστε δημιουργικοί, αλλά μπορείτε επίσης να γιορτάσετε τα συναρπαστικά νέα με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αλλά πρώτα ρίξτε μία ματιά σε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες προτάσεων γάμου προτού ανοίξετε τη σαμπάνια!!!

 Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Η πρόταση στο χριστουγεννιάτικο δέντρο

 Ο καλύτερος χρόνος για να κάνετε αυτή την πρόταση είναι να περιμένετε να πέσει ο ήλιος, κατά το βραδάκι ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί και καθίστε στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.Βεβαιωθείτε Ότι έχετε διακοσμήσει το δέντρο ανάλογα και τοποθετήστε το μονόπετρο δαχτυλίδι στην κορυφή. Περιστασιακά μιλήστε για τη δημιουργικότητά σας και στη συνέχεια ζητήστε της να τοποθετήσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου και μόλις δει το μονόπετρο δαχτυλίδι καθίστε στο ένα σας γόνατο και κάντε της πρόταση Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα εκπλαγεί

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

 Κλείστε το δαχτυλίδι μέσα σε πολλά  κουτάκια

 Αυτό θα  μπορούσε να θεωρηθεί ένα εξαιρετικά διασκεδαστικός τρόπος για να κάνει την πρότασή σας δεδομένου ότι η γυναίκα της ζωής σας δεν θα περιμένει κάτι. Τοποθέτησε το μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι μέσα σε ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κουτάκι  και κλείστε το επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία αρκετές φορές ώσπου στο τέλος να έχετε ένα μεγάλο κουτί δώρου με το όνομά της κάτω από το δέντρο. Ξυπνήστε την νωρίς το πρωί τα Χριστούγεννα και ζητήστε της να ξετυλίξει το δώρο της. Παρακολουθήστε την καθώς σιγά-σιγά απογοητεύεται με το άνοιγμα του δώρου, μόλις ανοίξει το 2 3 κουτάκι γονατίστε και κάνε την πρόταση. Για όσους θέλουν να κάνουν και διάφορα τοποθετήστε σε κάθε κουτάκι που ανοίγει και Ένα ιδιαίτερο δώρο το οποίο θα θυμίζει τη σχέση σας μαζί σας!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

Ζητήστε της να παντρευτεί με ένα εορταστικό ημερολόγιο

 Τίποτα δεν λέει σε αγαπώ περισσότερο από ένα σπιτικό  χειροποίητο δώρο. Επομένως μην είσαι ντροπαλός και να είστε δημιουργικοί με αυτή την πρόταση. Δώστε της καθημερινά ένα δώρο μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, κάντε δώρα προσωπικά τα οποία θα της θυμίζουν τη σχέση μαζί σας και πριν μπορέσει να φανταστεί ότι είσαι πλέον ρομαντικός Δώστε της το μονόπετρο δαχτυλίδι  μέσα σε ένα κουτί την ημέρα των Χριστουγέννων. Τώρα σίγουρα  κρατήσατε το καλύτερο δώρο για αυτήν για το τέλος!!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

 Ντυθείτε Άγιος Βασίλης

 Η πρόταση αυτή χρειάζεται αρκετή αφοσίωση και οργάνωση. Οργανώστε Ένα χριστουγεννιάτικο Πάρτι Με φίλους και προσποιηθείτε ότι έρχεται ο Άγιος Βασίλης για να δώσει δώρα για όλους. Φυσικά πρέπει να έχετε αγοράσει μία στολή Άγιου Βασίλη τις προηγούμενες ημέρες. Το όλο μυστικό στη συγκεκριμένη πρόταση είναι να μη σας αναγνώριση καθόλου ενώ παραδίδεται τα χριστουγεννιάτικα δώρα στους φίλους και στους επισκέπτες σας. Όταν έρθει η σειρά της  Δώστε της το  μονόπετρο Δαχτυλίδι με το διαμάντι και γονατίστε. Θα αισθανθείς σίγουρα έκπληκτοι και μοναδική!!!

Visiongold Χριστουγεννιάτικες προτάσεις

 Κάντε πρόταση γάμου με Ένα χριστουγεννιάτικο κουλουράκι

 Τοποθετείστε ένα σημείωμα που να λέει"Θα με παντρευτείς" μέσα σε ένα σπιτικό κουλουράκι, εδώ θα χρειαστείτε τη βοήθεια της μαμάς ,μιας θείας που θα έχει φτιάξει τα κουλουράκια για εσάς. Δώσε της μερικά κουλουράκια με το πρωινό της στο κρεβάτι και φροντίστε το κουλουράκι με το μήνυμα να είναι πάνω-πάνω. Καθώς θα  δαγκώσει το κουλουράκι και θα βρει το σημείωμα βγάλτε και Δώστε της το μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητήστε να σε παντρευτεί

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: