Latest posts

Διαμαντένια μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων-γάμου διασημοτήτων



Χίλαρι Νταφ


Το μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων που έλαβε η Hilary Duff από τον αρραβωνιαστικό της επαγγελματία παίκτη χόκεϋ Mike Comrie είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα μονόπετρου δαχτυλιδιού αρραβώνων διασημοτήτων. Το κόσμημα 14 καρατίων με διαμάντι princess cut φέρεται να κόστιζε ένα εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με το eOnline και το US Magazine.

Μπορείτε να βρείτε ένα παρόμοιο στυλ μονόπετρο δαχτυλίδι με ζιρκόν από εκπομπές για περίπου 250 ευρώ.
Γκέρι Χάλιγουελ



Η πρώην Spice Girl (Ginger Spice) Geri Halliwell έλαβε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων  με διαμάντια κοπής Asscher 310.000 ευρώ από τον αρραβωνιαστικό Fabrizio Politi, ιδιοκτήτη μιας ιταλικής εταιρείας γιοτ, σύμφωνα με το People.

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια Aascher είναι ευρέως διαθέσιμα Αν ψάχνετε για ένα φθηνό αντίγραφο του δαχτυλιδιού Ginger Spice, μπορείτε να βρείτε ένα μοντέρνο δαχτυλίδι Swarovski από κρύσταλλο ζιρκον για λιγότερο από  200 ευρώ .
Νάταλι Πόρτμαν



Ο σύζυγος της Natalie Portman, Benjamin Millepied, επαγγελματίας χορευτής και μοντέλο, σχεδίασε ο ίδιος το φιλικό προς το περιβάλλον δαχτυλίδι της. Σύμφωνα με το InStyle.com, η κεντρική πέτρα του δαχτυλιδιού είναι αντίκα, οι πέτρες φιλικές προς το περιβάλλον είναι από ένα ορυχείο χωρίς εκρήξεις και η βάση του μόνοπετρου είναι από ανακυκλωμένη πλατίνα. Η αξία του δαχτυλιδιού υπολογίζεται στα 35.000 ευρώ.


Κάρι Άντεργουντ



Το δαχτυλίδι αρραβώνων της κάντρι σούπερ σταρ Κάρι Άντεργουντ από τον επαγγελματία σύζυγό του παίκτη χόκεϋ, Μάικ Φίσερ, διαθέτει ένα άψογο κίτρινο διαμάντι. Σύμφωνα με το US Magazine, το δαχτυλίδι σχεδιάστηκε από τον Jonathon Arndt και κόστισε περίπου 150.000 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε ένα μοντέρνο δαχτυλίδια με στυλ σαν το δαχτυλίδι του Underwood  για κάτι λιγότερο από  250 ευρώ .
Κέιτ Μίντλετον



Η Kate Middleton, γνωστή και ως πρίγκιπας Catherine τώρα που είναι παντρεμένη με τον πρίγκιπα William, φοράει το δαχτυλίδι που έδωσε ο Price Charles στην πριγκίπισσα Diana το 1981. Το υπέροχο δαχτυλίδι διαθέτει μια κεντρική πέτρα από ζαφείρι 18 καρατίων που περιβάλλεται από 14 διαμάντια. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, το δαχτυλίδι κόστιζε 30.000 ευρώ τη στιγμή της αγοράς.

Μπορείτε να παραγγείλετε ένα παρόμοιο δαχτυλίδι από τη VisionGold σε ασήμι  με δημιουργημένο ζιρκόν ζαφείρι και προσομοιωμένα διαμάντια για κάτι λιγότερο από  200 ευρώ .
Κρίσταλ Χάρις



Τα μεγάλα, ακριβά διαμαντένια δαχτυλίδια δεν εγγυώνται αίσιο τέλος για σχέσεις. Η Κρίσταλ Χάρις έλαβε ένα δαχτυλίδι μονόπετρο αρραβώνων   90.000 δολαρίων 3,39 καρατίων από τον πρώην αρραβωνιαστικό Χιου Χέφνερ. Σύμφωνα με το TMZ, ο Χάρις δημοπρατούσε το δαχτυλίδι μέσω του οίκου Christie's για 38.000 ευρώ μετά την ματαίωση του γάμου.

Μπορείτε να βρείτε ένα δαχτυλίδι μόδας που έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με της Χάρις από το εργαστηριο κοσμημάτων  VisionGold για περίπου 200 ευρώ.
Κιμ Καρντάσιαν



Το δαχτυλίδι αρραβώνων συνολικού βάρους 20,5 καρατίων που έλαβε η Kim Kardashian από τον σύντροφο σύζυγό της Kris Humphries αξίζει 2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το TMZ. Η κεντρική πέτρα είναι 16,5 καρατίων και πλαισιώνεται από δύο πέτρες 2 καρατίων. Σύμφωνα με μια ιστορία της Huffington Post τον Νοέμβριο του 2012, η ​​Kardashian αρνείται να επιστρέψει το δαχτυλίδι στον πρώην σύζυγό της, παρόλο που οι φήμες για έναν πιθανό εμπόδιο αρραβώνα με τον Kanye West φουντώνουν από πηγές όπως το Hollywood Life.

Δείτε στη  VisionGold  ένα παρόμοιο μονόπετρο στυλ με  ζιργκόν και ασήμι   για κάτι περισσότερο από  100 ευρώ.
Replica Design



Εάν θέλετε να έχετε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων παρόμοιο με αυτό της αγαπημένης σας διασημότητας, σκεφτείτε να παραγγείλετε ένα προσαρμοσμένο δαχτυλίδι σχεδιασμένο παρόμοιο με το κομμάτι που αγαπάτε ή αναζητήστε ένα αληθινό σχέδιο ρεπλίκα σε χρυσό στην VisionGold .

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: