Latest posts

10 Τρόποι για να κάνετε πρόταση γάμου με μονόπετρο στην παραλία



Ένα παρθένο τμήμα από απαλή λευκή άμμο και το απαλό μουρμουρητό των κυμάτων μπορεί να προσφέρει ένα εξαιρετικά ρομαντικό σκηνικό για μια πρόταση γάμου, αλλά το σκηνικό είναι μόνο μια πτυχή του σχεδίου. Πρέπει ακόμα να αποφασίσετε πώς θα τα πραγματοποιήσετε όλα.
Ιδέες για μια κλασική, ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία

Σκεφτείτε την προσωπικότητα του συντρόφου σας και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια ιδανική πρόταση που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσει ένα ενθουσιώδες, "Ναι!"
Μήνυμα στην Άμμο

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε μια ρομαντική πρόταση σε αυτό το σκηνικό. Φανταστείτε τους δυο σας στην παραλία, ίσως να περπατάτε χέρι-χέρι καθώς ακούτε τα κύματα που κυματίζουν και το αεράκι σας κυλάει. Καθώς περπατάτε, βρίσκεστε σε ένα σημείο όπου κάτι είναι γραμμένο στην άμμο.
Μήνυμα Marry Me χειρόγραφο στην άμμο

Προσποιείσαι ότι δεν έχεις ξαναδεί αυτό το μήνυμα, αλλά, στην πραγματικότητα, το έγραψες λίγες ώρες νωρίτερα σε ένα σημείο που δεν θα σβηστεί από τα κύματα . Ρωτάς την σύντροφό σου τι λέει το μήνυμα και το διαβάζει, βγάζεις το μονόπετρο δαχτυλίδι από την τσέπη σου και το έχεις έτοιμο όταν γυρίσει προς το μέρος σου.
Ρομαντική φωτιά

Υπάρχει κάτι μαγικό στο να φτιάξεις μια μικρή φωτιά στην παραλία. Επιλέξτε μια απομονωμένη τοποθεσία όπου η υψηλή παλίρροια δεν θα φτάσει και ο άνεμος δεν είναι πολύ δυνατός και βάλτε τη φωτιά νωρίτερα, ώστε να είναι έτοιμη για άναμμα όταν φτάσετε εκεί.

Καθώς οι δυο σας αγγελιάζεστε, κοιτάζοντας την αναμμένη φωτιά, πείτε στην αγάπη σας ότι μοιάζει πολύ με τη φωτιά. Είναι το φως της ζωής σου και βάζουν φωτιά στην καρδιά σου κάθε φορά που την κοιτάς. Πείτε ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε τίποτα πιο υπέροχο από το να επιστρέφετε σε αυτή την παραλία κάθε χρόνο για να γιορτάσετε την επέτειο αυτής της στιγμής και μετά βγάλτε το μονόπετρο δαχτυλίδι και κάντε της πρότασης γάμου.
Πικνίκ σε μια φεγγαρόλουστη παραλία

Σε ένα άλλο σενάριο, φανταστείτε τους δυο σας να κάνετε ένα οικείο, ρομαντικό πικνίκ στην παραλία μια νύχτα με φεγγάρι. Κρατήστε το γεύμα ελαφρύ με κρασί, τυρί, ψωμί και φρούτα. Όταν τελειώσετε το φαγητό, ρίξτε άλλο ένα ποτήρι κρασί για τον καθένα σας και πείτε στον σύντροφό σας ότι έχετε ακόμα μια απόλαυση να μοιραστείτε.

Φτάστε στο κάτω μέρος του καλαθιού για πικνίκ όπου έχετε κρύψει προσεκτικά το κουτί του μονόπετρου και τοποθετήστε το απαλά στην κουβέρτα ανάμεσα στους δύο σας. Πες ότι το μόνο πιο όμορφο πράγμα από την αντανάκλαση του φεγγαριού στο νερό είναι η θέα του προσώπου της και ότι δεν μπορείς να φανταστείς να μοιράζεσαι τη ζωή σου με κανέναν άλλο άνθρωπο. Κάντε της  πρότασή σας και μετά περιμένετε υπομονετικά για μια απάντηση.
Γονατιστός

Μέρος μιας εξαιρετικής πρότασης είναι να δημιουργήσετε μια εικόνα που εσείς και ο σύντροφός σας θα θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας. Κάντε μια χαλαρή,  βόλτα ξυπόλητοι  στην άκρη της παραλίας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, σταματήστε και πέστε απαλά στο ένα γόνατο. Αυτή η χειρονομία και μόνο θα στείλει την αγάπη σας πάνω από το φεγγάρι γιατί θα ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί. Διαλέξτε τα λόγια σας προσεκτικά, κάντε τα ειλικρινή και τελειώστε με αυτή τη φράση κάθε γυναίκα ονειρεύεται να ακούσει μια μέρα: «Θα με παντρευτείς;»


Δημιουργικοί τρόποι για πρόταση γάμου στην παραλία

Το να είσαι δημιουργικός μπορεί να κάνει μια πρόταση ακόμα πιο μοναδική, γι' αυτό σκεφτείτε μία από αυτές τις ιδέες.
Πρόταση σε μπουκάλι

Πάρτε την σύντροφό σας στην παραλία για πικ-νικ. Όταν μόλις τελειώσετε το φαγητό, προσποιηθείτε ότι βλέπετε κάτι κατά μήκος της ακτογραμμής. Περάστε εκεί σαν να θέλετε μια πιο προσεκτική ματιά και αδράξτε την ευκαιρία να τραβήξετε ένα μικρό μπουκάλι από την τσέπη σας στο οποίο έχετε ένα σημείωμα με την πρότασή σας.

Φέρτε το μπουκάλι πίσω στην σύντροφό σας και ζητήστε του να το ανοίξει και να σας διαβάσει το σημείωμα. Όταν το διαβάσει, τραβήξτε το μονόπετρο δαχτυλίδι που αγοράσατε και δώστε της λίγο χρόνο . Μόλις η σύντροφός σας καταλάβει ξεκάθαρα τι συμβαίνει, κάντε την ερώτηση.
Θαμμένος θησαυρός

Εάν θέλετε να κάνετε μια πρόταση που ταιριάζει πραγματικά στο σκηνικό και είστε σίγουροι ότι η  αρραβωνιαστικιά σας θα εκτιμήσει μια απίστευτη πρόταση, σκεφτείτε να θάψετε το δαχτυλίδι αρραβώνων σε ένα μικρό σεντούκι θησαυρού στην άμμο σε μια απομονωμένη περιοχή της παραλίας. Ακόμα καλύτερα, επιλέξτε την τοποθεσία και ζητήστε από έναν έμπιστο φίλο να τη θάψει για εσάς και να την παρακολουθεί μέχρι να φτάσετε εκεί.

Αφήστε τη μια άκρη του σεντούκι του θησαυρού να προεξέχει ελαφρά από το έδαφος, ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε και να ρωτήσετε τον σύντροφό σας τι μπορεί να είναι. Ενθαρρύνετε την να το ξεθάψετε από την άμμο και να το ανοίξετε. Όταν βρεί το μονόπετρο δαχτυλίδι, πείτε της ότι είναι ο πραγματικός θησαυρός και ζητήστε της να σας παντρευτεί.
Κόσμημα σε ένα κοχύλι

Η εύρεση ενός μαργαριταριού σε ένα στρείδι είναι ένα καταπληκτικό πράγμα που μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας, οπότε γιατί να μην δοκιμάσετε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων σε ένα κοχύλι; Ίσως χρειαστεί να αγοράσετε ένα στρείδι αρκετά μεγάλο για να κρύψετε το δαχτυλίδι χωρίς να το μπλοκάρει μέσα.

Πάρτε την σύντροφό σας στην παραλία και πείτε ότι θέλετε να ψάξετε για στρείδια. Πιθανότατα θα νομίζει ότι είστε λίγο ανόητος, αλλά απλώς πείστε την να το κάνετε. Όταν κοιτάζει από την άλλη πλευρά, τραβήξτε το στρείδι από την τσέπη σας και τοποθετήστε το σε απλό σημείο. Επισημάνετε το και ρωτήστε αν το έλεγξε αυτό. Παρακολουθήστε προσεκτικά μήπως το μονόπετρο δαχτύλιδι πέσει κατά λάθος στο έδαφος όταν το σηκώσει. Όταν βρει το δαχτυλίδι, πες τους πόσο τυχεροί είναι και ρώτα αν θα σε κάνουν τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο παντρεύοντάς σε.
Υπερβολικές ιδέες για προτάσεις παραλίας

Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα με την πρότασή σας, εδώ είναι μερικοί υπέροχοι τρόποι για να το κάνετε.


Πρόταση εξωτικών διακοπών

Περάστε σε τροπικές διακοπές για τους δυο σας. Περάστε τη μέρα σας βλέποντας τα αξιοθέατα και, στη συνέχεια, προγραμματίστε ένα ρομαντικό δείπνο ακολουθούμενο από μια βόλτα στην παραλία.

Όταν νομίζετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή, πείτε στον σύντροφό σας πόσο χαρούμενος είστε που είστε εδώ στον παράδεισο μαζί και ότι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει τη νύχτα πιο τέλεια είναι αν συμφωνούσε να σας παντρευτεί. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα δαχτυλίδι, ώστε ο σύντροφός σας να καταλάβει ότι η πρότασή σας δεν είναι παρορμητική και να αισθάνεται πιο διατεθειμένος να πει ναι αμέσως.
Πυροτεχνήματα

Όταν τα χρήματα δεν είναι αντικείμενο, τα πυροτεχνήματα μπορούν να κάνουν ένα εκπληκτικό σκηνικό για μια πρόταση γάμου. Προσλάβετε έναν προγραμματιστή πάρτι για να οργανώσει μια επίδειξη πυροτεχνημάτων στην αγαπημένη σας παραλία.

Καθώς εσείς και η σύντροφός σας παρακολουθείτε το όμορφο σκηνικό, πείτε της ότι κανονίσατε τα πυροτεχνήματα για να της δείξεται τι συμβαίνει στην καρδιά σας κάθε φορά που την κοιτάτε. Βγάλτε το μονόπετρο δαχτυλίδι των αρραβώνων σας και πείτε ότι αυτό το διαμάντι είναι απλώς ένα σύμβολο μιας λάμψης από τα πυροτεχνήματα, αλλά είναι ένα από τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε την υπόλοιπη ζωή σας αν σας παντρευτεί.
Πρόταση Spa Retreat

Το σπα ενός ζευγαριού δίπλα στην θάλασσα μπορεί να δημιουργήσει το σκηνικό για μια πολύ ρομαντική πρόταση. Περάστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας χαλαρωτικές περιποιήσεις μαζί, όπως ένα ζεστό λασπόλουτρο και ένα μασάζ με ζεστές πέτρες. Πάρτε την σύντροφό σας για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών στην παραλία και παραγγείλετε σαμπάνια . Κάντε την πρότασή σας και παρουσιάστε το κουτί με το δαχτυλίδι. Εάν η απάντηση είναι ναι, μπορείτε να κάνετε πρόποση με τα ποτήρια σας για να σφραγίσετε τη στιγμή.
Συμβουλές για την επιλογή παραλίας

Προτού βγείτε στην παραλία με ένα μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι, επισκεφθείτε την μια ή δύο μέρες νωρίτερα, την ίδια στιγμή που η πρόταση σχεδιάζεται για να βεβαιωθείτε ότι θα είναι μια καθαρή και γραφική τοποθεσία για να δημιουργηθεί η πρόταση γάμου. Μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη περιλαμβάνουν:

    Μυρωδιές: Είναι το αεράκι του ωκεανού το μόνο άρωμα ή η παραλία μυρίζει σαν παλιό ενυδρείο;
    Ήχοι: Τα κύματα ποικίλλουν σε ένταση και μια ψιθυριστή ερώτηση δεν θα ακουστεί πάνω από βροντερούς κυματισμούς.
    Άμμος: Είναι εύκολο να περπατήσετε την άμμο; Είναι καθαρή ή βρώμικη; Πόσο μακριά είναι η βόλτα στη παραλία;
    Είστε μόνοι σας: Η παραλία έχει κόσμο ή είναι απομονωμένη; Θα διαταραχθεί μια πρόταση από άλλους παραθαλάσσιους επισκέπτες;

Κάντε την πρόταση μοναδική και αξέχαστη

Κάθε ανήσυχος και αισιόδοξος άνθρωπος που θέλει να μετατρέψει μια σχέση σε γάμο μπορεί να βρει διαφορετικούς τρόπους για να κάνει πρόταση γάμου στην παραλία είτε ενδιαφέρεται για μια ρομαντική, δημιουργική ή υπερβολική πρόταση γάμου. Όταν η φυσική ομορφιά του νερού συνδυάζεται με την ομορφιά της αγάπης σας.

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: