Latest posts

Χρήσιμα tips για το πώς να κάνετε ρομαντική πρόταση γάμου γονατιστός



Δεν υπάρχει πιο άμεσα αναγνωρίσιμη ρομαντική χειρονομία από όταν ένας άντρας προτείνει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι γονατιστος και ζητάει από την αγαπημένη του το πολυπόθητο ναι. Αυτό το έθιμο υπάρχει εδώ και αιώνες και παραμένει δημοφιλές ακόμα και σήμερα.
Ιστορία πίσω από την πρόταση γάμου γονατιστός

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη ιστορική προέλευση της ιδέας της πρότασης γάμου γονατιστός, αλλά η χειρονομία έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με πολλές άλλες τελετουργικές καταστάσεις, όπως:

    Θρησκεία: Γονατιστός είναι κατάλληλη στάση  κατά τη διάρκεια προσευχών και άλλων θρησκευτικών τελετών, συμπεριλαμβανομένων των γαμήλιων όρκων για ορισμένες θρησκείες.  Όταν κάνετε πρόταση γάμου, γονατιστός μπορεί να έχει την ίδια πνευματική χροιά και μπορεί να θεωρηθεί ως ένδειξη σεβασμού.
    Δικαιώματα: Οι ιππότες γονατίζουν ενώ τους απονέμονται τιμές από βασιλιάδες και βασίλισσες. Αυτό μπορεί να ισχύει για μια πρόταση γάμου και μπορεί να θεωρηθεί τιμή.
    Παράδοση: Η υπόκλιση σε ικεσία ενώπιον ενός νικητή εχθρού θεωρείται συνήθως ως χειρονομία παράδοσης. Όταν κάνει πρόταση γάμου, ένα ζευγάρι δεσμεύεται ο ένας στον άλλο και παραδίδει τον εαυτό του στο να είναι μέρος ενός ζευγαριού.

Ανεξάρτητα από την προέλευση, η ιδέα του να ζητάς το χέρι ενός αγαπημένου προσώπου ενώ γονατίζεις μερικώς είναι μια άκρως συμβολική χειρονομία που ενσωματώνει την ίδια την ουσία του να αφιερώνεις τη ζωή σου σε έναν άλλον. Οι ιδέες της καλής θέλησης, της τιμής και της εμπιστοσύνης στο ότι ένα άτομο ανοίγεται εντελώς στο άλλο χωρίς ντροπή ή οποιαδήποτε φυσική άμυνα.

Ο πρακτικός λόγος πίσω από μια πρόταση με λυγισμένο γόνατα είναι ότι βάζει το δαχτυλίδι αρραβώνων σε ανυψωμένη θέση μεταξύ του ζευγαριού, αφήνοντας το φως να το χτυπήσει καθαρά χωρίς να μπλοκαριστεί και από τα δύο άτομα. Αυτό τονίζει τη λάμψη του δαχτυλιδιού καθώς και τονίζει τη δύναμη της δέσμευσης.
Σύγχρονες προτάσεις γάμου με λυγισμένα γόνατα

Σύμφωνα με μια μελέτες το 76 τοις εκατό των ανδρών πιστεύουν ότι πρέπει να κάνουν λυγισμένο γόνατο για να κάνουν πρόταση γάμου. Πολλές γυναίκες βρίσκουν ελκυστικό για έναν άντρα να κάνει πρόταση γάμου στο ένα γόνατο. Το μήνυμα πίσω από τη χειρονομία μπορεί να είναι ότι ο άντρας προσφέρεται ολόψυχα στη γυναίκα, χωρίς επιφυλάξεις, την ανεβάζει σε μια υψηλές θέσεις στη σχέση τους και της προσφέρει την επιλογή να καθορίσει την πορεία της σχέσης τους.

Για ορισμένα ζευγάρια, η γυναίκα μπορεί να είναι αυτή που θα κάνει πρόταση γάμου και είναι εξίσου κατάλληλο για εκείνη να λυγίσει το γόνατό της στον υποψήφιο γαμπρό, αν και μια τέτοια χειρονομία μπορεί να κάνει πολλούς άντρες να νιώθουν άβολα.
Πώς να πραγματοποιήσετε την πρόταση
Επιλέξτε το μέρος

Η κλασική πρόταση γονατιστός πραγματοποιείται συχνά σε μια ρομαντική τοποθεσία όπως:

    Στην παραλία
    Σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τα αστέρια
    Στη Δύση του ηλιου
    Σε ένα ιδιαίτερο εστιατόριο

Εξετάστε το ενδεχόμενο της προσφοράς του μονόπετρου δαχτυλιδιού

Το δαχτυλίδι μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα βελούδινο κουτί ανυψωμένο στο στήθος του άνδρα ή στο ύψος των ματιών μεταξύ του ζευγαριού. Ενώ περιμένετε την τέλεια στιγμή, κρατήστε το δαχτυλίδι στην τσέπη σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι η φουσκωμένη τσέπη σας δεν είναι αισθητή, εάν η πρόταση προορίζεται για έκπληξη.
Διάρκεια

Η διάρκεια της πρότασης είναι μια άλλη ανησυχία: μερικοί άντρες επιλέγουν να εκφράσουν τις προθέσεις τους με μια μικρή ομιλία ή ποίημα, και αν ολόκληρη η ομιλία γίνει ενώ είστε γονατιστός μπορεί να γίνει κουραστικό και τραβηγμένο, ιδιαίτερα εάν η προσοχή της γυναίκας εκτραπεί δίπλα στο δαχτυλίδι.

Από την άλλη πλευρά, μια γρήγορη ερώτηση ενώ πέφτετε στο ένα γόνατο μπορεί να είναι πολύ σύντομη και να πιάνει τη γυναίκα άσκοπα απρόθυμη, αν και αυτός ο τύπος αυθόρμητης χειρονομίας μπορεί να είναι εξίσου ρομαντικός.
Κάντε την Πρόταση
Ρομαντική πρόταση

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα όταν προτείνετε:

    Ετοιμαστείτε να γονατίσετε: Λίγο πριν γονατίσετε, είναι σημαντικό να ελέγξετε τη γύρω περιοχή για προβληματικό τοπίο. Αν κάνετε πρόταση γάμου στην παραλία, για παράδειγμα, δεν θα ήταν ευχάριστο να γονατίσετε σε μια λακκούβα με νερό και αιχμηρά ή άλλα δυσάρεστα αντικείμενα μπορεί να χαλάσουν αυτό που κατά τα άλλα ήταν μια τέλεια προγραμματισμένη στιγμή.
    Πάρε το χέρι της: Το να πιάνεις το χέρι της γυναίκας ενώ παρουσιάζεις το δαχτυλίδι είναι ένας τρόπος να πεις ότι αυτό είναι δώρο για εκείνη, καθώς και να δημιουργήσεις μια φυσική σύνδεση μεταξύ του ζευγαριού μέσω του δαχτυλιδιού, του απόλυτου συμβόλου της σχέσης τους.
    Σήκω από λυγισμένο γόνατο: Όταν σηκώνεσαι μετά την απάντηση της ερώτησης, ελπίζουμε ότι είναι καταφατική, το δαχτυλίδι πρέπει να τοποθετηθεί στο δάχτυλο της μέλλουσας νύφης και το επόμενο βήμα είναι ένα φιλί για να επισφραγίσει τη δέσμευση, όπως ένα φιλί επισφραγίζει παραδοσιακά τους γαμήλιους όρκους.

Αποφασίζοντας εάν είναι κατάλληλο για εσάς

Για μερικά ζευγάρια, η ιδέα μιας παραδοσιακής πρότασης γάμου με λυγισμένο γόνατο είναι προβλέψιμη και ανεπιθύμητη. Σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχουν πιο δημιουργικές επιλογές, και ακόμα κι αν λείπει η κλασική στάση τιμής και σεβασμού, μια στοχαστική και ρομαντική πρόταση θα μεταφέρει τα ίδια συναισθήματα, ενώ θα κρατά και τα δύο πόδια στο έδαφος και τα δύο γόνατα ίσια.
Μεταφέρετε τη δέσμευσή σας

Είτε επιλέξετε να κάνετε πρόταση γάμου γονατιστός είτε με πιο δημιουργικό, μοναδικό τρόπο, το κλειδί είναι ότι ο παραδοσιακός συμβολισμός και οι συνδηλώσεις παραμένουν οι ίδιες. Οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να εκφράζει σεβασμό, τιμή και δέσμευση ο ένας στον άλλο. Όταν σχεδιάζετε μια πρόταση, βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι με το οποίο αισθάνεστε άνετα και ότι θα το κάνει και η μέλλουσα γυναίκα  σας.

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: