Latest posts

Ο Ρολος Των Σειρε Δαχτυλιδιων Εξελισσεται Συμφωνα Με Νεες Μελετες

Ο ρόλος των σείρε δαχτυλιδιών εξελίσσεται σύμφωνα με νέες μελέτες

 Τα δαχτυλίδια δεν αγοράζονται πλέον μόνο ως ένδειξη δέσμευσης αλλά και για ειδικές περιστάσεις και επετείους.
 Σύμφωνα με  μία Νέα έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο σε 2.500 άτομα ο ρόλος των σειρέ Δαχτυλιδιών Έχει εξελιχθεί.
 Παραδοσιακά ένα σειρέ δαχτυλίδι υποδηλώνει τη συνεχιζόμενη δέσμευση ενός συζύγου προς μία σύζυγο μετά από 10 χρόνια γάμο η τον εορτασμό  για τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Ωστόσο η έρευνα αποκάλυψε ότι Έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ πιο νέο όπου ορίζεται σε μία προαγωγή στον επαγγελματικό χώρο σαν δώρο σε μία φίλη  ή ακόμα και σαν ένα δώρο προς τον εαυτό  μας!!! Η έρευνα αποκάλυψε επίσης υψηλή ζήτηση για δαχτυλίδια σειρέ από άντρες σε ένα ποσοστό που αγγίζει το 43% δηλώνοντας ότι θα ήθελε να λάβει ένα σαν δώρο και το 1/4 φοράει ήδη ένα σειρέ δαχτυλίδι!!!

 Έτσι είναι αρκετά συναρπαστικό να βλέπουμε πόσο συναρπαστικό  είναι η σύγχρονη εξέλιξη τον σειρέ δαχτυλιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε δει ότι παρόλο που οι άνθρωποι εξακολουθούν να τους δίνουν τις επετείους του γάμου η νεότερη γενιά αγοράζει τα σειρέ δαχτυλίδια για φίλους ή ακόμα και για τους ίδιους. Είναι Επίσης ωραίο να βλέπουμε ότι οι άνθρωποι εξακολουθούν να επιθυμούν να λάβουν αυτά τα υπέροχα δαχτυλίδια σαν σύμβολο της δέσμευσή τους. Στα κοσμηματοπωλεία υπάρχει μία  δημογραφική αύξηση στην ποικιλία των ατόμων που έρχονται τα κοσμηματοπωλεία για να αγοράσουν ένα σείρε δαχτυλίδι και εμείς στη VisιοnGold® θα είμαστε οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι προσφέροντας σας υπέροχα χειροποίητα ελληνικά σειρέ δαχτυλίδια με υψηλή ποιότητα κατασκευής ώστε να μπορείτε να  προσφέρετε την αγάπη σας χαρίζοντας ένα υπέροχο κόσμημα.

 Αλλά ευρήματα στη σχετική έρευνα περιλαμβάνουν:

 Δέσμευση στην πόλη-VisionGold®

 Οι πιο «δεσμευμένες» περιοχές - όπου οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ήδη σειρέ δαχτυλίδι και βρίσκονται σε σταθερή και αφοσιωμένη σχέση - εμφανίστηκαν ως Σέφιλντ (19%), Γλασκόβη (18%) και Πλύμουθ (17%).

Αντίθετα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι χωρίς σειρέ δαχτυλίδι είναι λίγο έξω για αυτό. Η έρευνα αποκάλυψε τους Λιντς, Σαουθάμπτον και Μπράιτον ως τα μέρη όπου οι άνθρωποι θα ήθελαν πραγματικά να αγοράσουν ένα σειρέ δαχτυλίδι.

Τι είναι ένα όνομα;-VisionGold®

Για τη νεότερη γενιά (16-24), είναι γνωστό ως δαχτυλίδι υπόσχεσης η δέσμευσης , για πάνω από τα 40 είναι σειρέ δαχτυλίδι και για άλλους είναι δαχτυλίδι εορτασμού. Όπως  και να  το ονομάσετε, το σειρέ δαχτυλίδι φαίνεται να έχει μια αναζωπύρωση, με όλο και περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να αγοράσουν ή να λάβουν ένα - το 58% του Ηνωμένου Βασιλείου για να είμαστε ακριβείς.

Όχι μόνο για τις επετείους-VisionGold®

Παρόλο που το 34% των 2.500 ερωτηθέντων θα αγόραζε ένα σειρέ δαχτυλίδι για τον παραδοσιακό λόγο μιας επέτειο γάμου, φαίνεται ότι αυτά τα δαχτυλίδια δεν δίδονται μόνο μεταξύ ρομαντικών συντρόφων, αλλά και από φίλους κατά τα γενέθλια (27%) και ακόμη και για τους εαυτούς μας ως ειδική απόλαυση ή γιορτή ενός επιτεύγματος όπως μια προαγωγή στην εργασία (24%).

Η τιμή για ένα σειρέ δαχτυλίδι;VisionGold®

Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι η δαπάνη για έναν σειρε δαχτυλίδι διαφέρει από περιοχή σε περιοχή, αλλά η μέση τιμή που καταβάλλεται για ένα κομμάτι είναι 389 €. Η χαμηλότερη μέση δαπάνη είναι στο Γιορκσάιρ στις 283 €, ενώ αναπάντεχα, η μέση δαπάνη του Λονδίνου ανέρχεται σε 580 €

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: