Latest posts

Σειρέ & Ολόβερα Δαχτυλίδια : Σημασία, Ιστορία, Πώς να τα φοράτε

Σειρέ & Ολόβερα Δαχτυλίδια : Σημασία, Ιστορία, Πώς να τα φοράτε
  Επίσης γνωστά όλα τα δαχτυλίδια άπειρο, τα σύννεφα ακτινίδια Είναι ένα πανέμορφο κόσμημα διακοσμημένα σε μία συνεχή γραμμή με πολύτιμους λίθους, συνήθως με διαμάντια.
 Υπάρχουν δύο τύποι σειρε δαχτυλιδια- Το ολόβερο σειρε δαχτυλιδι Και το μισόβερο  σειρε δαχτυλιδι. Τα ολόβερα  είναι δαχτυλίδια είναι γεμάτα με λαμπερές πέτρες και είναι και ακριβότερα ενώ τα μισοβερα σειρε δαχτυλίδια εχουν μόνο στην πάνω πλευρά πέτρες δηλαδή στην πλευρά που φαίνεται πάνω στο χέρι.
anniversary-eternity-ring-120-ct-0003.jpg
 Η ιστορία  τον σειρέ δαχτυλιδιών χάνεται στα βάθη του χρόνου και μερικοί πιστεύουν ότι ξεκινάει πριν 4.000 χρόνια στην αρχαία Αίγυπτο. Θεωρείται ένα ρομαντικό δώρο αγάπης. Τα συναντάμε τα σειρε δαχτυλιδια στη μορφή που τα ξέρουμε σήμερα γύρω στον 18ο αιώνα και χρησιμοποιήθηκε σαν δαχτυλίδι υπόσχεσης γάμου ή αρραβώνα. Σε αντίθεση με τα σημερινά σειρέ δαχτυλίδια που είναι συνήθως διακοσμημένα με διαμάντια τα δαχτυλίδια σειρέ του 18ου αιώνα ήταν διακοσμημένα με πολύχρωμους λίθους. Τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα το έκανε γνωστό η εταιρεία the De Beers, η οποία έκανε μία εξαιρετική επιτυχημένη εκστρατεία διαφήμισης που στόχευε σε παντρεμένα ζευγάρια με ένα σλόγκαν που έλεγε" Παντρεύτηκε πλούσιο ή φτωχό.Χαρίστε της ένα σειρε δαχτυλιδι για να καταλάβει"
  Στα αγγλικά το αποκαλούν δαχτυλίδι αιωνιότητας Γιατί χωρίς αρχή και τέλος Τα σειρε δαχτυλιδια είναι το τέλειο σύμβολο της ατελείωτης αγάπης και αφοσίωσης και συμβολίζει Επίσης τον αιώνιο κύκλο της ζωής.
 Ποιοι είναι οι λόγοι που μπορούμε να χαρίσουμε ένα σειρέ δαχτυλίδι; κυριότερος είναι για να γιορτάσουμε μία επέτειο γάμου. Παραδοσιακά είναι ο κυριότερος λόγος που χαρίζει ένα σύζυγος στη γυναίκα του ένα σειρε δαχτυλιδι. Είναι ένα πολύ κατάλληλο δώρο για τα πρώτα 10 χρόνια ενός ζεύγους αλλά και σαν δώρο για τη γέννηση του πρώτου παιδιού σας. Άλλωστε το πρώτο παιδί σε ένα ζευγάρι Είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους που αξίζει να εορταστεί. Αμερική δείχνεις τη σύντροφό σας πόσο την εκτιμάτε και την αγαπάτε αλλά επίσης είναι και ένας καλός τρόπος να συμβολίζεται την αιώνια αγάπη και τη δέσμευσή σας.
diamond-eternity-ringdiamond-eternity-ringsdiamond-eternity-ring-ukdiamond-eternity-rings-uk-100-ct-0002.jpg
 Ο άντρας που  κάνει πρόταση γάμου με ένα σειρέ δαχτυλίδι.
 Τα τελευταία χρόνια πολλά ζευγάρια αποφασίζουν να σπάσω την παράδοση χρησιμοποιώντας σαν δαχτυλίδι αρραβώνων ένα  σειρε δαχτυλιδι. Μία ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν κάτι που δεν είναι παραδοσιακό αλλά ταυτόχρονα είναι ξεχωριστό λόγω της μοναδικής τους εμφάνισης και της ρομαντικής τους σημασίας.
 Μπορείτε να έχετε ένα σειρέ δαχτυλίδι χωρίς να παντρευτείτε;
Η σύντομη απάντηση - απολύτως!
 Ενώ η παράδοση υπαγορεύει ότι τα σύννεφα δαχτυλίδια είναι για μετά το γάμο Πολλά ζευγάρια σήμερα επιλέγουν να ξεπεράσουν αυτή την Τάση. Στη σύγχρονη εποχή πολλοί άνθρωποι δεν αισθάνονται ότι πρέπει να παντρευτούν για να δείξουν την αγάπη τους αλλά εξακολουθούν να λαχταρούν έναν τρόπο για να δείξουν την ατέρμονη δέσμευσή τους στην σύντροφό τους . Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα σειρέ δαχτυλίδι είναι η τέλεια λύση.
Πώς να φοράτε ένα δαχτυλίδι σειρέ Ποιο δάχτυλο, ποια σειρά;
 Δεν υπάρχουν κανόνες για  σε ποιο δάχτυλο πρέπει να φοριέται ένα σειρέ δαχτυλίδι. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να το φορούν στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού χεριού Ωστόσο αν φοράτε ήδη τη βέρα σας και το μονόπετρο σας αυτό το δάχτυλο μπορείτε να το φορέσετε στο ίδιο δάχτυλο του άλλου σας χεριού. Αν θέλετε να φορέσετε το μονόπετρο δαχτυλίδι σας μαζί με το σειρέ δαχτυλίδι στο ίδιο δάχτυλο θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στο πώς θα το παραγγείλετε. Μερικές γυναίκες φορούν το σειρε δαχτυλιδι μεταξύ των δύο δηλαδή ανάμεσα στη Βέρα και στο μονόπετρο δαχτυλίδι ενώ κάποιες άλλες βάζουν το σειρέ δαχτυλίδι στο επάνω μέρος ακολουθούμενη από τη βέρα και στη συνέχεια το μονόπετρο. Ανάλογα με το μέγεθος των δαχτύλων σας αυτή η σειρά μπορεί να είναι κάπως δυσκίνητη και άβολη αν προτιμάτε να τα φορέσετε ξεχωριστά προτιμήστε να φορέσετε το σειρε δαχτυλιδι στο αριστερό σας χέρι.

1. Επιλέγοντας ένα στυλ
 Όταν επιλέγετε ένα δαχτυλίδι το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσετε είναι αν θέλετε ολοβερο η μισοβερο σειρε δαχτυλιδι, Αυτό φυσικά έχει να κάνει σχέση και με το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε οι περισσότεροι συνήθως επιλέγουν και λόγω κόστους τα μισοβερα δαχτυλιδια. Παρόλα αυτά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα υπέροχο ολοβερο σειρε δαχτυλιδι που λάμπει με τα υπέροχα του διαμάντια.
2. Επιλέγοντας ένα μέταλλο
 Το πιο όμορφο μέταλλο που ταιριάζει στα σειρε δαχτυλιδια κατά τη γνώμη μου είναι ο λευκόχρυσος καθώς αναδεικνύει πλήρως όλη την ομορφιά του δαχτυλιδιού Επίσης επειδή είναι και πιο σκληρό σαν μέταλλο θα αντεπεξέλθει καλύτερα σε γυναίκες που θέλουν να φοράνε καθημερινά το δαχτυλίδι ταλαιπωρώντας το περισσότερο με αυτό τον τρόπο!!! Βέβαια στη σημερινή εποχή που έχουν καταρριφθεί όλα τα στυλ και τα πρέπει και το ροζ χρυσό αλλά και το κίτρινο είναι πολύ διαδεδομένα στα σειρε δαχτυλιδια. Ένα από τα πιο διάσημα παραδείγματα ενός λευκόχρυσου δαχτυλιδιού ήταν αυτό  που ο  Τζόε Ντι Μαγκόγια πρόσφερε στη Marilyn Monroe την ημέρα του γάμου τους.

 Στο εργαστήριό μας θα βρείτε μία πληθώρα από χειροποίητα σειρε δαχτυλιδια  με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και σε τιμές εργαστηρίου ώστε όλες οι γυναίκες να μπορέσουν να αποκτήσουν ένα υπέροχο δαχτυλίδι. Επικοινωνήστε μαζί μας και διαλέχτε το σχέδιο που σας αρέσει και θα σας καθοδηγήσουμε Σε τι ποιότητα και καθαρότητα Διαμαντιών θα πρέπει να διαλέξετε σύμφωνα με την οικονομική σας δυνατότητα εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο χρήματα χωρίς όμως να κάνετε εκπτώσεις στην ποιότητα των διαμαντιών

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: