Latest posts

10 λόγοι για τους οποίους ένα Minimal μονόπετρο δαχτυλίδι γάμου-αρραβώνα είναι καλύτερο

uc?id=1TF-cW9Kut2J05cZha4OoR1utstaKaQ_q&export=download



Στην σημερινή εποχή, οι γυναίκες υποτίθεται ότι έχουν μεγαλύτερα πράγματα για να ανησυχούν, εκτός από το μέγεθος του μονόπετρου δαχτυλίδιου γάμου-αρραβώνα, και πολλές έξυπνες κυρίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το μεγαλύτερο δεν είναι απαραίτητα καλύτερο όταν πρόκειται για αυτό μοναδικό κόσμημα. Εάν αναρωτιέστε εάν ένα Minimal δαχτυλίδι μπορεί να είναι για εσάς, έχετε υπόψη σας αυτούς τους λόγους.
1. Οι μη επιπόλαιες δαπάνες είναι πιο σημαντικές


Υπάρχουν πολλά έξοδα που συνεπάγονται το να ξεκινήσετε μια κοινή ζωή - σκεφτείτε την προκαταβολή για ένα σπίτι, την αποταμίευση για μια οικογένεια και την εξόφληση του χρέους στο στεγαστικό δάνειο. Αυτές τις μέρες, πολλά ζευγάρια θεωρούν ότι δεν είναι συνετό να δώσουν πολλές χιλιάδες ευρώ σε ένα κόσμημα. Στην πραγματικότητα, ένας στους τρεις  πιστεύει τώρα ότι πρέπει να ξοδέψει λιγότερα από χίλια ευρώ σε ένα μονόπετρο δαχτυλίδι.
2. Ενα μεγάλο μονόπετρο δαχτυλίδι δεν παρέχει καμία εγγύηση

Ένα μεγάλο δαχτυλίδι σίγουρα δεν μεταφράστηκε σε μαζί-για πάντα για την Brangelina - ή για τις περισσότερες διασημότητες. Παραδόξως, το ίδιο μπορεί να ισχύει και για τους κανονικούς ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα, μια πρόσφατη μελέτη διαπίστωσε ότι τα μικρότερα μονόπετρα δαχτυλίδια μπορεί απλώς να υποδεικνύουν μεγαλύτερη επιτυχία γάμου από έναν τεράστιο μονόπετρο. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άνδρες που ξόδεψαν μεταξύ 2.000 και 4.000 δολάρια για τα δαχτυλίδια αρραβώνων τους είχαν 1,3 φορές περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο από τους άνδρες που ξόδεψαν μεταξύ 500 και 2.000 δολάρια.
3. Προτιμάτε να παραμένετε πιο χαλαροί

Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη ότι το να ξοδεύετε ένα μεγάλο κομμάτι αλλαγής σε κάτι μπορεί να αυξήσει το επίπεδο άγχους σας, αλλά η ίδια μελέτη που εξέτασε την αξία του δαχτυλιδιού και τη διάρκεια του γάμου εξέτασε επίσης το άγχος της νύφης. Οι γυναίκες με πιο ακριβά δαχτυλίδια είχαν δύο ή και τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να αγχωθούν πολύ σχετικά με το κόστος που σχετίζεται με έναν γάμο.

Εάν προτιμάτε να μείνετε χαλαροί και να απολαύσετε αυτή τη σημαντική στιγμή στη ζωή σας, η επιλογή ενός μικρότερου δαχτυλιδιού μπορεί να σας βοηθήσει. Ένας μικρότερο μονόπετρο δαχτυλίδι σίγουρα δεν θα σας κρατήσει ξύπνιους τη νύχτα.
4. Χρησιμοποιείς τα χέρια σου


Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα μεγάλο διαμάντι να εξέχει αρκετά χιλιοστά πάνω από την βάση του δαχτυλιδιού. Αυτό το ύψος εξαρτάται εν μέρει από τη ρύθμιση και το στυλ του δαχτυλιδιού, αλλά είναι επίσης ένας παράγοντας του μεγέθους της πέτρας.

Για κάποιους, αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά αν εργάζεστε με τα χέρια σας, ένα μικρό μονόπετρο δαχτυλίδι μπορεί να είναι πολύ καλύτερη επιλογή. Είτε χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για χόμπι όπως η κηπουρική ή μαγειρική είτε η κανονική εργασία σας απαιτεί πολλή πρακτική εργασία, το μονόπετρο δαχτυλίδι σας μπορεί να καταστραφεί. Τα διαμάντια μπορεί να είναι το πιο σκληρό στολίδι στη Γη, αλλά δεν είναι άφθαρτα. Ένα απότομο χτύπημα σε κάτι μπορεί να προκαλέσει πάγισμα ή κάταγμα. Αφήστε τον πονοκέφαλο και κρατήστε το μικρό και απλό, αν σκοπεύετε να φοράτε το μονόπετρο δαχτυλίδι σας ενώ εργάζεστε.
5. Η διατήρηση χαμηλού προφίλ είναι εντάξει

Έχετε δει γυναίκες να αρραβωνιάζονται και να επιδεικνύουν το δαχτυλίδι τους για να το δουν όλοι. Η επίδειξη είναι διασκεδαστική αν έχετε τέτοιου είδους προσωπικότητα, αλλά πολλοί άνθρωποι προτιμούν να κρατούν χαμηλότερο προφίλ.

Αν είσαι εσύ, δεν είσαι μόνη. Έως και το 50 τοις εκατό του πληθυσμού είναι εσωστρεφείς, που συχνά αντιπαθούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Αυτό είναι απολύτως αποδεκτό και θα πρέπει να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει σε αυτό που είστε. Ένα μικρότερο μονόπετρο δαχτυλίδι μπορεί να είναι υπέροχο χωρίς να φωνάζει "κοίτα με" σε όλους όσους περνούν.
6. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τις λεπτομέρειες

Το διαμάντι είναι μόνο μέρος αυτού που κάνει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων όμορφο. Μπορεί να μην σας αρέσει μια μεγάλο μονόπετρο με διαμάντι σε ένα απλό περιβάλλον, και αυτό είναι εντάξει. Ένα πανέμορφο χαραγμένο δαχτυλίδι ή ένα μονόπετρο δαχτυλίδι που διαθέτει λεπτή φιλιγκράν δεν χρειάζεται μια μεγάλη πέτρα. Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μονόπετρο μπορεί ακόμη και να παλέψει για την προσοχή με την υπέροχη μεταλλοτεχνία στο δαχτυλίδι σας.

Αν ονειρεύεστε ένα όμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι , το διαμάντι δεν είναι τόσο σημαντικό. Μπορεί να πληρώσετε τόσο πολύ για ένα προσαρμοσμένο δαχτυλίδι με περίτεχνο σχέδιο όσο και για μια μεγάλο μονόπετρο, αλλά αυτά τα χρήματα θα διατεθούν για κάτι που αντανακλά το προσωπικό σας στυλ.
7. Τα μικρά δαχτυλίδια είναι αρκετά για διασημότητες


Όταν η Amanda Seyfried αρραβωνιάστηκε το 2016, δεν επέλεξε έναν τεράστιο διμάντι για να πει στον κόσμο τα νέα. Αντίθετα, επέλεξε μια απλή και πολύ λεπτο χρυσό μονόπετρο.

Αυτό πυροδότησε μια κριτική από ταμπλόιντ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το μικρό χρυσό δαχτυλίδι είναι μια κλασική επιλογή για μια νύφη που δεν χρειάζεται να επιδεικνύει. Εάν βρίσκεστε σε αυτό το στρατόπεδο, ένα μικρό δαχτυλίδι σαν του Seyfried μπορεί να είναι ιδανικό.
8. Τα χέρια σου είναι μικροκαμωμένα

Μην υποθέσετε αυτόματα ότι ένα μεγάλο δαχτυλίδι είναι κατάλληλο για όλους. όλα είναι θέμα κλίμακας. Εάν έχετε ευαίσθητα χέρια, ένα τεράστιο δαχτυλίδι αρραβώνων μπορεί να φαίνεται αδέξιο και αταίριαστο στο δάχτυλό σας. Μπορεί να φαίνεστε πολύ καλύτερα με 'εμα μίνιμαλ μονόπετρο με ένα μικροσκοπικό, αστραφτερό διαμάντι.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να δοκιμάσετε μικρότερα δαχτυλίδια. Εξάλλου, αυτό είναι ένα κόσμημα που θα φοράτε για το υπόλοιπο της ζωής σας και είναι απίθανο το μέγεθος του στα χέρια μας θα αλλάξουν εκείνη την ώρα.
9. Εκτιμάτε την ποιότητα σε σχέση με το μέγεθος καρατίων

Όποιος είναι εξοικειωμένος με τα 4 C γνωρίζει ότι το μέγεθος καρατίων είναι μόνο ένας παράγοντας για την επιλογή ενός διαμαντιού. Πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη τη διαύγεια, το χρώμα και την κοπή, και όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την τιμή. Ένα μεγάλο διαμάντι με πολλά εγκλείσματα, μια κακή ποιότητα κοπής και ένα κίτρινο χρώμα μπορεί να αξίζει πολύ λιγότερο από ένα σχεδόν τέλειο διαμάντι που είναι ένα κλάσμα του μεγέθους. Η κατανόηση της σχέσης ποιότητας και τιμής είναι σημαντική.

Δεν είναι ντροπή να θέλετε το διαμάντι υψηλότερης ποιότητας που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι η πέτρα είναι μικρότερη. Το μικρό σας διαμάντι θα αναπληρώσει το μέγεθός του με επιπλέον λάμψη.
10. Είναι οικογενειακό κειμήλιο
 


Το δαχτυλίδι κειμήλιο είναι ίσως ένας από τους καλύτερους και πιο εγκάρδιους λόγους για να αγκαλιάσετε το μικρό μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων. Ας πούμε ότι οι παππούδες του αρραβωνιαστικού σας  έκαναν οικονομία για ό,τι είχαν. Ένα μικροσκοπικό δαχτυλίδι από πολύτιμους λίθους είναι αποτέλεσμα της αντοχής τους, έχει περάσει για γενιές και παρέχει ένα τέλειο σύμβολο για αυτό που ελπίζετε ότι θα αντιπροσωπεύει η αγάπη σας.

Φορέστε με περηφάνια το μονόπετρο δαχτυλίδι αρραβώνων κειμήλιο. Έχει να κάνει με την ιστορία και το τι εκτιμά η οικογένειά σας, και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το μέγεθος και την τιμή.
Μην ζητάτε συγγνώμη για την επιλογή σας

Όποιος και αν είναι ο λόγος που έχετε για να επιλέξετε ένα Minimal μονόπετρο δαχτυλίδι, μην απολογηθείτε για την απόφασή σας. Μπορεί να συναντήσετε άτομα που δεν το καταλαβαίνουν και υποδεικνύουν κρίση, αλλά αυτό αφορά περισσότερο αυτούς παρά το δαχτυλίδι σας. Εφόσον το δαχτυλίδι σας αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας στυλ και το άτομο που αγαπάτε, θα σας κάνει χαρούμενους για τις επόμενες δεκαετίες.

Leave a comment

Call Our Store

+302103218290

visiongold@outlook.com

Working hours of our store:

On weekdays:

Saturday:

Sunday:

from 8:00 to 21:00

from 9:00 to 20:00

from 10:00 to 19:00

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: